Andrea Agnelli szerint a vereség ellenére minden okuk megvan arra, hogy büszkék legyenek a csapat szezonjára.

A Juventusnak nem jött össze a triplázás, a bajnoki cím és a hazai kupa elhódítását követően az utolsó és egyben legfontosabb trófeát ezúttal sem sikerült megszerezni. A Juventus elnöke azonban igyekszik pozitívan nézni a helyzetet.

„Büszkék vagyunk az elmúlt hét évünkre, ismét Európa legerősebb csapatai között vagyunk. Csak gratulálni tudok a fiúknak, a következő szezonban még erősebben térünk vissza. Erősebbek leszünk napról napra, hétről hétre, szezonról szezonra. Tudjuk, hogy ennél több kell ahhoz, hogy felemelhessük ezt a trófeát.”

„Nem az én tisztem, hogy megmagyarázzam, mi történt egy félidőben vagy egy adott 20 percben. Nekem a teljes szezont kell értékelnem és azt kell hogy mondjam, nagyon büszkévé tettek minket a fiúk. Eddig is azt hitték az emberek, hogy elveszítettük a motivációnkat, de mi mindig találtunk még újabb és újabb erőforrásokat és ez így lesz a következő szezonban is. Még elszántabbak leszünk.”

„Talpra kell állnunk, ezek a pillanatok azok, amikor újra kell kezdeni mindent. Arról mindenkit biztosítok, hogy a csapat minden tagjára nagyon büszke vagyok.”

A Juventus két teljesen ellentétes félidőt játszott, a másodikban mintha ki sem jöttek volna az öltözőből a fiúk.

„Ez most nem a részletekbe menő elemzések ideje, én igyekszem a teljes szezont nézni, ami kiváló volt és büszkévé tesz minket. Az biztos, hogy vannak nálam hozzáértőbbek, akik ki tudják majd értékelni a mérkőzést.”

„Az én feladatom a csapat, a stáb és a színfalak mögötti folyamatok kiértékelése, és ezeket végignézve mindannyian büszkék vagyunk. Nyugodtan ki fogjuk elemezni a helyzetet, de ez természetes sorban hat bajnoki cím és három olasz kupa elhódítása után.”

Torinóban a San Carlo téren összegyűlt tömegben pánik tört ki, amikor egy petárdát az emberek közé dobtak, a tömeg egymást taposva igyekezett kiszabadulni, ami miatt több százan sérültek meg.

„Csak néhány információt hallottam, hogy történt valami és sokan megsérültek. Nem tudom pontosan, mi történt, de együtt érzek sérültekkel, ennek az estének a sport ünnepének kellett volna lennie.”

www.football-italia.net

Bajnokok Ligája kiemelt Nyilatkozatok

dybalamask


(maximum 430 karakter)


− 6 = egy

  1.  2017.06.04. 11:49

  2.  1,784

  3.  Pite

  4.  0 darab

dybalamask


dybalamask

Kényelmesen böngészheted oldalunkat bármilyen böngészőn, platformon és felbontáson!

© 2012-2017

created by

Vélac