Max Allegri úgy véli, hogy nagy esély tárult a Juventus elé, hogy megnyerjék a Bajnokok Ligáját, miután 4-1-es összesítéssel ejtették ki a Monaco csapatát, s ezzel pedig kvalifikálták magukat a cardiffi döntőbe.

“Büszke vagyok a srácokra, hogy bejutottak a döntőbe, de holnaptól ismét koncentrálnunk kell, mert még nem nyertünk meg semmit.” - nyilatkozta a mester a Mediaset Premiumnak.

“Nem tartok igényt az érdemekre, lelkesedéssel és nyugalommal végzem a rám szabott munkát. Ami engem leginkább érdekel, hogy kihozzam az eredményeket a rendelkezésre álló játékosok minőségén keresztül. Igazán élvezem az edzősködést, ez az ami nyugalmat hoz számomra. Amikor viszont stresszessé fogok válni, s nem fogom tovább élvezni, akkor fog eljönni a változtatás ideje.”

A korábbi Torino játékos, Kamil Glik csúnya jelenetétől hangos a sajtó. A lengyel játékos a taposásért még büntetést sem kapott, pedig nyugodtan kijárt volna a piros lap a szándékosságért. Sokan attól tartottak, hogy Higuainnak el kell hagynia a pályát az eset után, de szerencsére nem történt komolyabb baj, így folytatni tudta a játékot.

“El kell mondanom, hogy a bekapott gól és ez a szabálytalanság ébresztett fel minket. Megtanultuk, hogy egy mérkőzés sosincs lefutva, s nem állhatunk le. Sokkal jobban is összpontosíthattunk volna a szögletnél, s nem szabadott volna hagyni, hogy ilyen gólt kapjunk. Úgy érzem, hogy a Glikkel való civakodás felrázta a csapatot.”

A Juventus csapatkapitánya azt nyilatkozta, hogy mit sem ér a Bajnokok Ligája döntője, ha a csapat nem nyeri meg a trófeát.

“Teljes mértékben igaza van Giginek. Ott vagyunk a döntőben és megpróbáljuk megnyerni azt. Remélhetőleg ez a mi évünk lesz. Úgy gondolom, hogy a Juventusnak nagyon jó esélye van a Bajnokok Ligája végső győzelmére.”

“Sokkal jobban kell koncentrálnunk, és a labdát is jobban meg kell tartanunk, de vannak még fontos mérkőzéseink a hónapban, s jó eredményt kell elérnünk a Roma ellen, máskülönben azt kockáztatjuk meg, hogy a Scudetto sorsa kérdésessé válik, két mérkőzéssel a vége előtt. Aztán ott van még az Olasz Kupa döntője a Lazio ellen.”

A Juventus nagy valószínűséggel a Real Madrid ellen lép pályára a cardiffi fináléban.

“Két mérkőzésen mindig nehezebb. Egyetlen mérkőzésre kell összpontosítanunk, s odafigyelni a részletekre, mert ezek az apró dolgok jelentik a különbséget.”

 

www.football-italia.net 

 

 

Bajnokok Ligája Nyilatkozatok Olasz kupa Serie A 2016/17

dybalamask


(maximum 430 karakter)


kilenc − = 7

  1.  2017.05.10. 09:44

  2.  2,383

  3.  romikaaa

  4.  0 darab

dybalamask


dybalamask

Kényelmesen böngészheted oldalunkat bármilyen böngészőn, platformon és felbontáson!

© 2012-2017

created by

Vélac