Max Allegri köszönetet mondott csapatának az egymást követő harmadik Coppa Italia sikerhez, s egyben gratulált is, hogy játékosai lehetnek az elsők, akik ezt a fantasztikus rekordot magukénak tudhatják. Erre korábban még sohasem volt példa az olasz labdarúgás történetében.

Allegri a Lazio elleni 2-0-ás siker után önfeledten ünnepelt a fiaival, s egy rövid idő erejéig meg is tudták szólaltatni az örömmámorban úszó mestert.

“Különleges este volt.” - kezdte nyilatkozatát a mester.

“Nagyszerű játékot produkáltak a fiúk, az első félidő pedig valami fantasztikus volt, de minden tiszteletünk a Lazioé, akik minden elismerést megérdemelnek az idei szezonjukért.”

A Juventus vasárnap este 3-1-re kapott ki az AS Roma csapatától, ezzel pedig biztossá vált, hogy nem Rómában ünnepelnek bajnoki címet a zebramezesek, s az is kérdésessé vált, hogy képesek lesznek-e lábra állni egy ilyen vereség után. Erre tökéletes választ adott a Bianconeri a hitetlenkedőknek.

“A játékosaim tanultak a vasárnap elkövetett figyelmetlenségi hibáikból. Most azonban következik egy másik nagyon fontos mérkőzés a Crotone ellen, ahol már tényleg le szeretnénk zárni a bajnokságot is.”

“Az első félidőben félelmetes tempót diktáltunk, s a legtöbb helyzetünket értékesítettük is, így nyugodtabban kezdhettük el a második félidőt.”

Dani Alves korát meghazudtolva mozog a pályán, aki ha kell hason csúszva ment a vonal előtt, ha kell tökéletes passzaival szolgálja ki társait, de elég gyakran maga fejezi be a támadásokat. Erre tökéletes példát láthattunk tegnap is, hisz a 12. percben az ő kapáslövésével szerezte meg a csapat a vezetést. Allegrit megkérdezték a játékosról, hogy mit szól Dani Alves mostanában mutatott teljesítményéhez.

“Szerintem tiszteletlen dolog csak egy játékosról beszélni egy ilyen este után. Megnyertük a Coppa Italiat, s ez az egész keretnek köszönhető, akik segítettek eljutni idáig.”

“A Crotone ellen győzelemre van szükségünk, ezért vasárnap a bajnokság szempontjából döntő fontosságú mérkőzés lesz, ezért minden Juventus szurkolóra szükség lesz. Ugyanilyen elszántsággal kell pályára lépnünk, mint az tettük ma is.”

 

www.football-italia.net

 

Nyilatkozatok Olasz kupa

dybalamask


(maximum 430 karakter)


kettő − = 1

  1.  2017.05.18. 12:51

  2.  2,188

  3.  romikaaa

  4.  0 darab

dybalamask


dybalamask

Kényelmesen böngészheted oldalunkat bármilyen böngészőn, platformon és felbontáson!

© 2012-2017

created by

Vélac