Max Allegri sem hagyta szó nélkül az utóbbi idő botladozásait, s ezt a mérkőzés utáni interjújában bővebben kifejtette.

A Juventus edzője elismerte, hogy játékosai “elaludtak” a Roma elleni mérkőzés második félidejében, s ennek köszönhető a csúfos vereség, s azt is hozzátette, hogy nem volt meg a csapatban a kellő koncentráció.

Ugyan Mario Lemina megszerezte a Juventus számára a vezetést a tegnapi mérkőzésen, de a farkasok a fantasztikus második félidőben mutatott játékuknak köszönhetően három góllal tudtak erre válaszolni. Ezzel az is biztossá vált, hogy nem Rómában avattak idén bajnokot, s ahhoz, hogy a csapat megnyerje a Scudettót, már három pontra van szükség a hátralevő két mérkőzésen.

“Nagyszerű első félidő volt. Mindkét csapat agresszívan és határozottan játszott. A második félidőben egy furcsa gólt kaptunk a szabadrúgásunk utáni kontrából.” - nyilatkozta a mester a Mediaset Premiumnak.

A Juventusnak a mérkőzés előtt elég lett volna egy pont az újabb Scudetto begyűjtéséhez, de ezzel a vereséggel már három pontot kell szerezni a zebráknak, ahhoz, hogy bajnokok legyenek.

“Úgy gondolom, hogy lankadt a figyelmünk, s azt gondoltuk, hogy eleget tettünk ahhoz, hogy megfelelő eredménnyel menjünk haza. Az Atalanta és a Torino elleni döntetlen, valamint a mostani vereség azt bizonyítja, hogy koncentráció terén nincs valami rendben.”

“Legalább ébresztőként fog hatni a tegnap esti vereség a szerda kupadöntő mérkőzése előtt. Jó első félidőnk volt, szervezettnek kellett volna maradnunk, s nem szabadott volna esélyt adnunk az ellenfélnek.”

“Az AS Roma volt az ellenfél, a bajnokság második legerősebb csapata. Az ilyen mérkőzéseken bármi megtörténhet. Ezt figyelembe vettük, s tudtuk, hogy a Scudetto sorsa a többi mérkőzésen fog eldőlni, nem az ilyen egymás elleni párharcokon. Nem mondom, hogy teljesen váratlan volt a mutatott produkció, de ilyenre azért mégsem számítottam. Az első félidőben kontroll alatt tartottuk a mérkőzést, de a továbbiakban viszont gondoskodnunk kell arról, hogy teljes mértékben a hátralevő mérkőzésekre koncentráljunk.”

“Lépésről lépésre kell haladnunk, hiszen még semmit se nyertünk még meg. Előttünk van még a Lazio elleni kupadöntő, majd a Crotone elleni bajnoki, s a Bajnokok Ligája fináléjáig van még majd egy hónapunk.”

“Az egyenlítőgól után úgy gondoltam, hogy felállunk, s megnyerjük a mérkőzést, de nem voltunk elég határozottak ehhez. A második félidő első néhány passzából tudtam, hogy teljesen bealudt a csapat. Sorra adtuk el a labdát.”

“Vannak olyan pillanatok, ami a kapufát érintve befele pattan a labda, de előfordul olyan is, hogy minden kipattan. Tudtuk nagyon jól, hogy egy pont is elég a Scudetto megszerzéséhez. De nézzük a pozitív oldalát, hogy egy ilyen mérkőzés után nem lesz gond a koncentrációval szerda este.”

 

www.football-italia.net

Bajnokok Ligája kiemelt kitekintő Nyilatkozatok Olasz kupa Serie A 2016/17

dybalamask


(maximum 430 karakter)


három + = 9

  1.  2017.05.15. 20:54

  2.  1,493

  3.  romikaaa

  4.  0 darab

dybalamask


dybalamask

Kényelmesen böngészheted oldalunkat bármilyen böngészőn, platformon és felbontáson!

© 2012-2017

created by

Vélac