Idén ketten képviselik a Juventust a Nemzetközi Labdarúgó Szövetség év végi díjaira jelöltek között.

A FIFA Massimiliano Allegrit az Év edzője díjra esélyes 10 edző közé jelölte, míg Paul Pogba az Aranylabda szűkített, 23-as listájára fért fel.

Allegri nevezése nem meglepő, ugyanis tavaly nyári viharos kinevezése után az első, Juventus élén eltöltött szezonjában majdnem összejött neki a történelmi triplázás, miután a Serie A, valamint a 10. Coppa Italia megnyerése után a Bajnokok Ligájában egészen a döntőig menetelt a Bianconerivel, igaz, ott vereséget szenvedett.

fifaworldcoachoftheyearnominees2015

Mindeközben a Juventust a játékosok 23-as, szűkített listáján Paul Pogba képviseli, aki egyébként egyben egyedüli reprezentánsa a Serie A-nak is.

A Bianconerit 2015 nyarán a Bayern kedvéért elhagyó Arturo Vidal is szerepel az Aranylabdára esélyesek listáján.

fifaballondorcontenders2015

A nemzeti válogatottak szövetségi kapitányai és csapatkapitányai, valamint a France Football által kiválasztott szakértők fognak szavazni a győztesre, akiknek kilétére 2016. január 11-én Zürich-ben derül fény.

November 30-án a jelölteket tovább szűkítik, 23-ról 3-ra, mind a férfi, mind a női szakágban, valamint a menedzserek között is. Ugyanekkor fogják átadni a Puskás Díjat is, amit az Év gólja szerzője kap.

www.juventus.com

Hivatalos közlemény Juventus hírek kiemelt

dybalamask


(maximum 430 karakter)


× nyolc = 64

  1.  2015.10.20. 13:53

  2.  657

  3.  kambuc

  4.  0 darab

dybalamask


dybalamask

Kényelmesen böngészheted oldalunkat bármilyen böngészőn, platformon és felbontáson!

© 2012-2017

created by

Vélac