Max Allegri biztosítja, hogy “nincs semmi probléma” a szerződének megújítását illetően, és reménykedik, hogy félelmetes lesz a stadion atmoszférája a Derby della Mole idején.

Max Allegri szerződése a szezon végeztével jár le, emellett a vandalizmus hívei sértegető feliratokat festettek a falakra a Supergahoz vezető úton, ahol a repülőgép-szerencsétlenség áldozatainak emlékműve található. Mindenezek a dolgokra tért ki Allegri hosszabb nyilatkozatában.

“Atalanta, Monaco, Torino. Mind a három csapat hasonló stílusban focizik, különösen ami a játékukat illeti. Mindegyikük nagyszerű technikával és gyorsasággal rendelkezik a csapatukban.”

“A derbi? Fantasztikus lesz a hangulat, még ha beárnyékolja ezt a Superga tragédia évfordulója is. A tragédia kapcsán csak tisztelet van, ilyenkor nem számít klub színei. A szurkolóknak jól és nyugodtan kell viselkedniük.”

“Még van hátra pár mérkőzés a bajnokság megnyeréséig, és a Bajnokok Ligájának fináléja sem biztosított számunkra.”

“Számos mérkőzés mellett még le kell játszanunk az Olasz Kupa döntőjét a Bajnokok Ligája fináléja előtt, azonban addig még el kell hogy jussunk. A csapat jó mentális és fizikai állapotban van, a fiúk nagyszerű eredményt értek el Monacóban, de a teljesítmény alapján jobb eredményre is képesek a visszavágón.”

“Nem lesz egyszerű feladat eljutni júniusig. Ezt a maradék 20 napot kiemelkedő lelkesedéssel, és céltudatossággal kell megélnünk, hogy eljussunk a szezon végéig, mivel nem minden évben adódik meg ez a lehetőség, és minden pillanatot úgy kell megélni, mintha az lenne a legutolsó.”

“Azon gondolkodunk, hogy mi fog történni holnap, nem azon, hogy mi lesz a szezon végeztével. Jelenleg ha a következő mérkőzésem túl gondolkozol, az káros lehet. Egyetlen biztos pont van jelenleg, az pedig az Olasz kupa döntője.”

“A másik döntő sorsa kedden fog eldőlni, a bajnokság pedig mindaddig kérdéses, míg matematikailag nem dől el a győzelem. Az edzések és gondolkodások kizárólag a mai meccsre fókuszálódnak, majd ezután jön a Monaco elleni mérkőzés. Értelmetlen feltételtelekbe bocsátkozni, ezért bele kell, hogy vágjunk a dolgokba.”

“A derbi nagyon nehéz mérkőzés lesz, hisz a Torino nagyon jó állapotban van. Agresszívak lesznek, de nekünk az a célunk, hogy pozitív eredményt érjünk el.”

“Szerződéshosszabbítás? Semmi értelme erről beszélni, sem most, sem a mérkőzések előtt. Amikor lehet, akkor leülünk erről beszélni, de semmi gond nincs ezzel kapcsolatban.”

“Ünnepelünk-e? Amennyiben lesznek ünneplések a szezon végéig, akkor mi benne leszünk. Amikor dolgozni kell, akkor dolgozunk illetve ünnepelünk, amikor itt az ünneplés ideje, de azt is fel kell ismernünk, hogy mikor kell véget vetni a bulinak.”

Max Allegri a derbi előtt fejtette ki véleményét Belottiról és előtérbe kerültek régi nagy nevek is nyilatkozatában. Emellett a Torino elnöke Urbano Cairo kifejtette azon véleményét, hogy nem fogja a Juventushoz elengedni legnagyobb tehetségét, Belottit.

“Belotti és Mihajlovics? Belotti egy igazi bajnok és ő jelenti Olaszország jövőjét. Tudom, hogy Sinisa gyakran kilátogat a meccseinkre, ez pedig azt jelenti, hogy biztosan jól fel lesznek készülve a játékunkból a ma esti mérkőzésre. A kezdőcsapatom? Ez egy nagyon jó probléma, mivel még én sem vagyok tisztában a kezdőcsapatommal. Az edzést követően meglátom majd. Megvannak a játékosok ahhoz, hogy nyugodtan változtathassak, még ha valaki nem áll a rangsor elején.”

“Buffon és Totti? Az biztos, hogy Neto fog védeni. Totti helyzetéről viszont nem szeretnék beszélni, hisz már mindenki megtette előttem, csak ő nem. Kivételes karriert futott be, és egy egyedi játékos.”

“Belotti és Higuain? Ők ketten nem tudnának egy csapatban játszani, még ragasztóval sem oldható meg.”

“Marchisio nagyszerű mérkőzést játszott szerdán és lassan visszatér a szokásos szintjére. Nem hiszem, hogy játszani fog holnap, de a szerdán mutatott játéka már hasonlít a régen megszokotthoz. Leonardo Bonucci viszont biztosan ott lesz szombaton a csapatban.”

“Belotti és Dybala a két legnagyobb tehetség jelenleg Olaszországban. Az olasz bajnokságot rengetegen kritizálják, de mindenki fejlődik, aki idekerül, különösen taktikai szempontból. Annyira igaz ez, hogy sok külföldi futballista eljön ide, Olaszországba.”

“Buffon és Ronaldo két zseniális példakép. Gigi egy kicsit fokozottabban, mint Ronaldo a kora miatt. Rendkívül őszinte és profi játékosok, valamint nagyszerűen gondolkodnak és vállalnak áldozatot, amit a mai fiatalság ritkán tesz meg, mivel már fenoménnak érzik magukat 30 perc játék után. Ahhoz, hogy valaki kiválóság legyen, számos kiváló kvalitás és nagyszerű fej szükséges. Így válhat valaki igazi fenoménná.

 

www.football-italia.net 

 

Bajnokok Ligája kiemelt Nyilatkozatok Olasz kupa Serie A 2016/17

dybalamask


(maximum 430 karakter)


kettő × 1 =

  1.  2017.05.06. 12:36

  2.  1,685

  3.  romikaaa

  4.  0 darab

dybalamask


dybalamask

Kényelmesen böngészheted oldalunkat bármilyen böngészőn, platformon és felbontáson!

© 2012-2017

created by

Vélac