Olasz sajtóértesülések szerint Massimiliano Allegri a nyáron távozhat a Juventustól, már a lehetséges helyettesét is megtalálták.

A Gazzetta dello Sport beszámolója szerint több tényező együttesen eredményezheti Allegri távozását. A Juventusnál harmadik szezonját töltő edzőnek a Szuperkupa után akadt nézeteltérése a vezetőséggel, Allegri a lefújást követően dühösen ordítozott Marottával és Paraticivel, ennek a kiváltó okáról azonban nem derült ki semmi konkrétum. Olyan spekulációk is napvilágot láttak, hogy egyes játékosának a teljesítményével nem volt elégedett és ezt tette szóvá a sportigazgatóknál.

A januári átigazolási szezonban azonban Allegri komoly erősítéseket vár, ha a vezetőség komolyan gondolta a BL-trófeát, mint idei célt, Marottáék januári tevékenysége pedig döntő lehet Allegri maradását illetően is. Állítólag a 49 éves edzőt szívesen látnák az Arsenalnál.

Az olasz napilap szerint a Fiorentina jelenlegi edzője, Paulo Sousa lehet Allegri utódja, de a sassuolos Eusebio Di Francesco és a monacos Leonardo Jardim neve is felmerülhet.

Allegri az eddigi két szezonjában duplázott hazai porondon a Juventusszal, 2015-ben pedig a döntőig menetelt csapata a BL-ben.

www.football-italia.net

Olasz szuperkupa

dybalamask


(maximum 430 karakter)


négy × = 20

  1.  2016.12.27. 12:22

  2.  3,733

  3.  Pite

  4.  0 darab

dybalamask


dybalamask

Kényelmesen böngészheted oldalunkat bármilyen böngészőn, platformon és felbontáson!

© 2012-2017

created by

Vélac