A holnapi bajnokit megelőző sajtótájékoztatón Allegri kifejtette véleményét a hét Bajnokok Ligája találkozóiról is, külön kiemelve természetesen a Napoli tegnapi mérkőzését is.

A déliek tegnap 3-1-re kaptak ki a Bernabeuban, a klub elnöke, Aurelio De Laurentiis pedig élesen kritizálta Maurizio Sarrit és a csapatot a találkozót követően.

„Én nagyon élveztem ezeket a mérkőzéseket. Ezeket a meccseket látva az embernek mindig eszébe jut pár dolog, amit át kéne ültetnie a gyakorlatba és tanulhat belőle. Jó volt ez a két BL-nap, a játékosok és úgy egészében a csapatok is nagyon technikás futballt mutattak be.”

„Bebizonyosodott, hogy a Paris Saint-Germain egy top csapat, fizikálisan és mentálisan is a csúcson vannak. Nem gondoltam volna, hogy ennyire elverik a Barcelonát, de a győzelemre mindig megvolt bennük a potenciál.”

„A tegnappal kapcsolatban, gratulálok a Napolinak a mutatott játékért, nem egyszerű a Madrid ellen játszani, pláne egy olyan Napolinak, amelynek még nincs nagy nemzetközi tapasztalata. Jó meccset játszottak az ellen a Real Madrid ellen, aminek a játékosai abszolút top technikai kvalitásokkal rendelkeznek. Elég csak megnézni Luka Modricot, három passzal odajuttatta a labdát Cristiano Ronaldo lábára.”

„Ez nem a nyomásról vagy taktikáról szól, csak az egyes játékosok technikai szintjéről, amit csodálatos még csak nézni is. Ettől függetlenül a Napoli jó meccset játszott.”

„De Laurentiis? Először is, én sosem fogom meghatározni, hogy egy elnök mit mondhat és mit nem. Egy dolgot mondok csak, amit már korábban is mondtam, hoyg Sarri minden elismerést megérdemel a munkájáért. A Napoli még nem esett ki, hazai pályán megfordíthatják a párharcot. Megismétlem, a Napoli egy jó meccset, top meccset játszott, mindent figyelembe véve. A Real Madriddal játszottak, ez egy fontos európai tapasztalat volt nekik.”

Vajon a Juventus egy szinten van a Real Madriddal, PSG-vel vagy Bayern Münchennel?

„Nem, még fejlődnünk kell, de természetesen főleg mentálisan kell ottlennünk a Real, a PSG, a Barca és a Bayern mellett.”

„Néhány ember kétkedve nézte a Bayern München idei szezonját, még olyanokat is mondtak, hogy tovább sem fognak jutni innen. A valóság az, hogy egész könnyedén fogják venni ezt a kört, ők németek, akiket mindig nehéz legyőzni. Van karakterük és technikai minőségük is.”

„A Juventusnak fejlődnie kell. Szerintem most van itt az ideje a még keményebb munkának, hogy javuljon a játékunk minősége és a passzsebességünk. Kiváló játékosaink vannak, tudunk fejlődni ezen a téren, csak a csapat együtt juthat tovább Európában. Elég megnézni a Realt tegnap és hogy milyen nehézségekkel találta magát szemben a Napoli.”

www.football-italia.net

Bajnokok Ligája Mercato Serie A 2016/17

dybalamask


(maximum 430 karakter)


× hat = 24

  1.  2017.02.16. 16:14

  2.  1,993

  3.  Pite

  4.  0 darab

dybalamask


dybalamask

Kényelmesen böngészheted oldalunkat bármilyen böngészőn, platformon és felbontáson!

© 2012-2017

created by

Vélac