A Juventus ma bejelentette, hogy új, regionális együttműködést kötött a Live Fantasy Sport Game-mel.

Ennek az együttműködésnek hála a Live Fantasy Sport Game, a Ballr, lesz a Juventus hivatalos regionális partnere Kínában, Vietnamban, Indonéziában, Malajziában, Szingapúrban és Thaiföldön. A nemzetközivé válás folyamatában lévő Juventus úgy döntött, hogy partnerséget köt egy olyan világcéggel, amely a stratégiailag nagyon fontos ázsiai piacon van jelen. Ezzel az együttműködéssel az a célja a Bianconerinek, hogy a klub világ körüli szurkolóit közelebb hozza a fekete-fehér színekhez, és ezt a célt hangsúlyozta a Globális kapcsolatok osztályának vezetője és Pénzügyi osztály társvezetője, Giorgio Ricci.

“Ez  a regionális együttműködés a Ballr-rel a legfrissebb bizonyítéka a Juventus növekedésének a kiemelt fontosságú piacokon, és ez is azt bizonyítja, hogy a Juventus klubképe, valamint a tapasztalatközpontú eszközei vonzóak lehetnek az ázsiai szurkolók számára.”

A Ballr vezérigazgatója, Sam Jones így nyilatkozott:

“A mi feladatunk a Ballr-nél, hogy élő sporteseményeken keresztül összekapcsoljuk a világ különböző részeit. A Serie A továbbra is az egyik legnépszerűbb bajnokság a labdarúgás világában. Nagyon örülünk a Juventusszal megkötött együttműködésünknek. Nemcsak, hogy a Juve az egyik legnagyobb klub a világon, de az elmúlt 5 évben sorozatban 5-ször bajnokok lettek, valamint a Juventus a kiemelkedő brand az olasz sportban.”

A Live Sport Fantasy Game segítségével a felhasználóknak lehetőségük van az élő sportesemény közben kommunikálni egymással. A versenyzőknek lehetőségük van választani egy játékost, aki teljesítménye után pontokat szerezhet nekik, valamint arra is esélyük nyílhat, hogy 5 percenként megváltoztassák a kiválasztott játékosukat. A versenyzők több nyereményt is elnyerhetnek, többek között egy nagyszerű utazást a Juventus Stadionba.

A Kelet-Ázsia és a Juventus közötti kapcsolat egyáltalán nem újkeletű. Az Öreg Hölgy számos mérkőzést játszott már ebben a régióban, emlékezzünk csak a 2012-es és 2015-ös Olasz Szuperkupa döntőkre Kínában, előszezoni felkészülési mérkőzésekre Szingapúrban (2014-ben) és Hongkongban (2016-ban), valamint a Klub Legendák csapata által 2016 márciusában Sanghajban és novemberében Japánban játszott barátságos meccsekre.

www.juventus.com

Hivatalos közlemény Juventus hírek kiemelt

dybalamask


(maximum 430 karakter)


3 × = hat

  1.  2017.03.02. 13:11

  2.  1,974

  3.  kambuc

  4.  0 darab

dybalamask


dybalamask

Kényelmesen böngészheted oldalunkat bármilyen böngészőn, platformon és felbontáson!

© 2012-2017

created by

Vélac