Míg másoknak már a halászlén, és a finomabbnál finomabb karácsonyi süteményeken jártak a gondolatai, addig a Juventus Club Hungary-nak csak a Bianconerin – beszámoló az Atalanta-Juventus mérkőzésről!

Remek túrának ígérkezett és az is lett belőle: imádott csapatunk mindent megtett azért, hogy a karácsonyt minél szebb legyen! Míg az arany vasárnapot sokan a vásárlásnak szentelték, addig a JCH-s lányok, fiúk egy csoportja a Juventus bergámói vendégszereplésére áldozták. Hajnalban a jól megszokott fapados parkolónkban gyülekeztünk, hogy Józsi bácsit születésnapja alkalmából felköszöntsük. Néhány pohár barack elfogyasztása után megalapozottnak tekinthettük a napot és megindultunk a terminálhoz. Milánóban a központi pályaudvartól nem messze volt a megbeszélt találkozó a Vikingekkel. Indulás előtt azonban még kifosztottuk a Centrale mekijét, majd fél tizenkettőkor megindultak a buszok Bergamo irányába.

1484139_688412607870813_352397293_n

Útközben az egyik autó grillnél bevártuk a Piemonti Vikingek buszát, addig lehetőség volt a készletek feltankolására és egy gyors szendvics elfogyasztására. A bergámói lehajtónál a rendőrök minden buszt félre állítottak és mintegy órás várakozás után indult meg a konvoj a stadion felé.  A vendég parkolóban amint leszálltunk a buszról az eső is rákezdett rendesen. A kerítésnél 15-16 éves srácokból álló csoport próbálta heccelni minket, de mi jelentőséget sem tulajdonítottunk neki. A beléptetésre közel egy órát kellett várni, de legalább gyorsan ment. A mérkőzés kezdetéig hátralévő másfél órát a tribün alatt dalolgatással és Vikinges relikviák beszerzésével töltöttük el. A sok próbálgatás miatt még a drapinkat is sikerült a milánóiak „standjánál” otthagynom, de természetesen vigyáztak rá, baja nem esett. A kegyes időjárásnak köszönhetően, mire kezdődött a bemelegítés az eső is egyre jobban gyengült, majd kezdésre el is állt. Remek hangulatban kezdődött az összecsapás, pirotechnika, füst mindkét oldalról. A mérkőzés második felében még volt lelkesedés a hazai drukkerekben, de ahogyan nőt a különbség a javunkra egyre többen megindultak haza. A találkozó után mintegy órával már kiengedtek minket a parkolóba a buszokhoz, majd lassan megindultunk Milánó felé. Az A4-es autópályán hatalmas baleset volt, melyet emiatt teljesen lezártak, a sofőrünk szerencsére időben kapcsolt és egy kis kitérőnek köszönhetően elkerültük a dugóban való ücsörgést, de még így is két óra alatt sikerült visszaérnünk a kiindulási ponthoz.

1532163_619721074755877_1620968480_n

Utólag elmondhatjuk, remek napot tudunk magunk mögött. Szerintem mindenkinek egy felejthetetlen élmény volt az olasz szurkolókkal közösen utazni, együtt iszogatni, mókázni.  Hazafelé pedig páran meg szerettek volna állni, de a milánóiak vezetői közölték: „szó sem lehet róla”, a JCH-nak megy a gépe – ez nem is bizonyíthatná jobban, hogy oda figyelnek ránk, testvérükként kezeltek minket. Szerintem ezt mind a magam, mind pedig a velem utazó 14 magyar nevében kijelenthetem.

Forza Viking! Forza JCH!! Forza Ungheria!!!

Kovács Tibor írása

További képek megtalálhatóak a Facebook közösségi portálon, vagy EZEN a linken keresztül!

KONTAKT: [juventusclubhungary@gmail.com]

Juventus Club Hungary beszámoló

dybalamask

Eddig összesen egy hozzászólás íródott ehhez a bejegyzéshez:

Hozzászólások zárolva.


(maximum 430 karakter)


× 3 = kilenc

  1.  2013.12.29. 11:56

  2.  1,243

  3.  kampat

  4.  1 darab

dybalamask


dybalamask

Kényelmesen böngészheted oldalunkat bármilyen böngészőn, platformon és felbontáson!

© 2012-2017

created by

Vélac