Leonardo Bonucci elmondása szerint az AS Roma elleni vereség “felébresztette” a Juventust, s ez tegnap a mutatott játékban, és az eredményben is megmutatkozott. Esélyt sem adva gyűjtötték be sorozatban harmadik Coppa Italia győzelmüket.

Dani Alves és Leonardo Bonucci góljaival 2-0-ra győzött a Juventus a Lazio ellen a Stadio Olimpicoban. Ezzel pedig sorozatban harmadjára sikerült megnyerniük a Coppa Italia trófeát.

“Kemény mérkőzés volt, de megfelelő hozzáállást tanúsítottunk, s sikerült újra megmutatni hihetetlen tulajdonságainkat.  A vasárnapi vereség jót tett a csapatnak, de most következik a Crotone elleni összecsapás.”

A Juventus vasárnap este 3-1-re kapott ki az AS Roma csapatától, s ezt nem hagyhatta szó nélkül a zebramezesek középhátvédje se.

“A Roma ellen a második félidőben, mintha nem is mi léptünk volna pályára. Lassúak voltunk, s nem tudtuk a határozottság jeleit megmutatni. Nagyon alaposan megbeszéltük a dolgokat magunk között, és készen állunk az előttünk álló tüzes 20 napra.”

“A Lazio komoly kvalitást képvisel a támadószekció tekintetében, s természetes volt, hogy a mérkőzés alatt nekik is lesznek lehetőségeik de “Super Neto” megmentett minket ma este.”

“Korábban már tudtuk, hogy ilyen az igazi Juventus. Sokkoló volt, hogy a nem megfelelő hozzáállás miatt kikaptunk az AS Romától, mivel nem ehhez lettek hozzászokva a szurkolók az utóbbi években. Azonban szükségünk volt erre a pofonra.”

“Az Olasz Kupában olyan játékosok is letették névjegyüket, akik a szezon során kevés játéklehetőséget kaptak, és köszönetet szeretnék mondani a klubnak és az edzőnek, amiért a csapatot ilyen komoly minőséggel és harciassággal szerelték fel az idei szezonra.”

 

www.football-italia.net

Nyilatkozatok Olasz kupa

dybalamask


(maximum 430 karakter)


+ 7 = tizenegy

  1.  2017.05.18. 13:28

  2.  1,322

  3.  romikaaa

  4.  0 darab

dybalamask


dybalamask

Kényelmesen böngészheted oldalunkat bármilyen böngészőn, platformon és felbontáson!

© 2012-2017

created by

Vélac