A Juventus világbajnok kapusa, Gianluigi Buffon a Szuperkupa-döntő előtt adott nyilatkozatában bevallotta, hogy bizony lehetnek majd kisebb-nagyobb problémák a csapat háza körül, köszönhetően elsősorban a nagynevű, klasszis távozóknak.

Andrea Pirlo, Carlos Tévez és Arturo Vidal is az utolsó szezonját futotta a Bianconeri színeiben, mindhármuk számára lezárult egy korszak Torinóban, az Öreg Hölgy sztárjai új kihívások után néztek.

A Juventus próbálta kompenzálni a kiadásokat Dybala, Mandzukic, Khedira vagy épp Zaza leigazolásával, de az új embereknek idő kell mire el kezdenek csapatként is jól játszani – állítja Buffon.

„A csapat alapjának nagy része kicserélődött a nyáron, köszönhetően egy fiatalítási és megújulási folyamatnak. Ez természetesen nem lehet kifogás a számunkra, de azt nem tagadjuk, hogy lehetnek problémák.”

A legendás hálóőr mindenesetre bízik benne, hogy a tavalyihoz hasonlóan, az idei év is sikeres lesz.

„Azok akik távoztak a klubtól mind a futballelit részéhez tartoztak, a sport óriásaivá váltak az elmúlt 10 évben elért teljesítményük miatt. Ennek ellenére, őszintén bízom benne, hogy sikerül megismételni a tavalyi fantasztikus szezont. Nagyszerű játékosokat szerződtettünk a nyáron, habár ezeknek a játékosoknak mind időre van szükségük ahhoz, hogy a pályán jól megértsék egymást.”

www.fourfourtwo.com

Juventus hírek Nyilatkozatok Olasz szuperkupa

dybalamask


(maximum 430 karakter)


5 + = kilenc

  1.  2015.08.07. 12:25

  2.  1,231

  3.  ClaMoroso

  4.  0 darab

dybalamask


dybalamask

Kényelmesen böngészheted oldalunkat bármilyen böngészőn, platformon és felbontáson!

© 2012-2017

created by

Vélac