Az olasz válogatott csapatkapitánya, Gianluigi Buffon elmondása szerint az Azzurrinak szerényen, de nem reménytelenül kell nekivágnia az Euro 2016-nak.

A Squadra Azzurra Claudio Marchisio és Marco Verratti nélkül lesz kénytelen elutazni az idei kontinensviadalra, és a Belgium, Svédország és Írország alkotta csoport sem ígérkezik könnyűnek.

„Radar alatt kezdjük el a tornát, fontos hiányzóink vannak, ugyanakkor a csapatszellem a helyén van” – mondta Buffon egy mai szponzoreseményen.

„Szerénynek kell lennünk, de nem szabad feladnunk az álmainkat, és arra kell gondolnunk, hogy egy jó Európa Bajnokságunk lehet. Gyorsan egy igazi csapattá kell válnunk.”

„Mi, Juventusos játékosok egy győzelmi ciklusból jövünk, így átültethetünk a válogatottba is néhány jó szokást. Még ha nem is mi vagyunk a legerősebbek, nem szabad pesszimistán kezdeni a tornát.”

„7 mérkőzés van a torna végéig, és ilyen rövid idő alatt bármi megtörténhet, ez nem olyan, mint egy bajnokság. Ha megtalálod a megfelelő egyensúlyt és ritmust, sokáig eljuthatsz.”

www.football-italia.net

Nyilatkozatok Olasz válogatott

dybalamask


(maximum 430 karakter)


kilenc × 3 =

  1.  2016.05.24. 15:36

  2.  1,445

  3.  kambuc

  4.  0 darab

dybalamask


dybalamask

Kényelmesen böngészheted oldalunkat bármilyen böngészőn, platformon és felbontáson!

© 2012-2017

created by

Vélac