Gianluigi Buffon szerint elhalasztották a lehetőséget, ami óriási csalódás, hiszen minden adott volt ahhoz, hogy tökéletesen zárja le a Juventus ezt a szezont.

A Juventus a döntőig vezető úton összesen három gólt kapott a riválisoktól, tegnap azonban a Real Madrid egyedül négy gólt lőtt Buffon kapujába.

„Óriási csalódás ezt, azt gondoltuk, hogy mindenünk megvolt ahhoz, hogy végre megnyerjük ezt a kupát. Kiváló első félidőnk volt, komoly kihívás elé állítottuk a Real Madridot, ennek fényében pedig pláne tátva marad a szánk, hogy az apróságok megint nem nekünk kedveztek. Ez csalódás. Ugyanakkor nyilvánvaló, hogy azért hogy felemelhessük ezt a trófeát, erősebbnek kell lennünk ezeknél a szerencsétlenségeknél.”

„Az első félidőben jó volt a hozzáállásunk, nem engedtünk sokat a Real Madridnak, ugyanakkor rengeteget, talán túl sokat is futottunk, a lehetőségeinket viszont nem sikerült kihasználnunk. Ez csalódás.”

„A második félidőben előjött a klasszisuk, az erejük és a tény, hogy pontosan tudják, hogyan kell ezeket a mérkőzéseket megnyerni. Megérdemelten győztek, de természetesen vannak dolgok, amiket bánunk, például a minket sújtó incidensek.”

www.football-italia.net

Bajnokok Ligája kiemelt Nyilatkozatok

dybalamask


(maximum 430 karakter)


2 + = nyolc

  1.  2017.06.04. 11:24

  2.  5,015

  3.  Pite

  4.  0 darab

dybalamask


dybalamask

Kényelmesen böngészheted oldalunkat bármilyen böngészőn, platformon és felbontáson!

© 2012-2017

created by

Vélac