Giorgio Chiellini reméli, hogy csapata képes lesz elhódítani a Szuperkupát, amivel nem csak a csapatot, de a szurkolókat is megszeretnék ajándékozni.

A Napoli elleni Szuperkupa döntő Hétfőn, 17:30-kor veszi kezdetét, Katar fővárosában, Dohában.

“Nehéz meccs lesz, hisz a Napoli egy remek csapat és nem szabad lebecsülnünk őket – kezdte nyilatkozatát Chiellini a meccs előtti sajtótájékoztatón. A Serie A-ban nagy a különbség a két csapat között ami a pontokat illeti, de nem szabad ezt alapul venni. Őszintén megmondva, kell nekünk az a kupa. Jól állunk a bajnokságban és a Bajnokok Ligájának csoportköréből is továbbjutottunk, ami már önmagában nagy szó. Most a Szuperkupát is be szeretnénk zsebelni, hisz akkor lenne teljes a karácsonyi ünnep nekünk és a szurkolóinknak is.”

A Napoli elleni Szuperkupa döntő lesz az utolsó meccs 2014-ben, így Chiellinit a soron lévő évről kérdezték.

“A BL-re kell összpontosítanunk és minél tovább szeretnénk jutni Európában, de tudjuk, hogy nehéz út előtt állunk. Jó úton haladunk afelé, hogy megszerezzük sorozatban 4. bajnoki elsőségünket. Ha megnyerjük a Szuperkupát 10-ből 10-et adnék erre az évre. A Szuperkupa és az Olasz Kupa más, mint a BL vagy a bajnokság, de a célunk mindig ugyanaz: Csak a győzelem!”

Chiellinit arról kérdezték, hogy milyen az élet Conte távozása után a Juventusnál.

“Mindenkit sokkolt, mikor lemondott, de jóval előrébb vagyunk jelenleg, mint egy évvel ezelőtt. Allegri jól kezelte az elejétől fogva a helyzetet és napról-napra azon van, hogy a legjobbat hozza ki belőlünk. Remek meglátásai és ötletei vannak.”

“Buon Natale!” – kívánt Boldog Karácsonyt Chiellini az ott lévőknek.

http://www.football-italia.net/

Juventus hírek Nyilatkozatok Olasz szuperkupa Serie A 2014/15

dybalamask


(maximum 430 karakter)


4 + négy =

  1.  2014.12.21. 09:41

  2.  1,279

  3.  ClaMoroso

  4.  0 darab

dybalamask


dybalamask

Kényelmesen böngészheted oldalunkat bármilyen böngészőn, platformon és felbontáson!

© 2012-2017

created by

Vélac