A védelem szilárdsága a legfontosabb a mester számára, aki szerint a csapatnak el kellett végre kezdenie a kapott gólok nélküli meccsek sorozatát.

Antonio Conte a tegnap esti mérkőzés után dicsérte játékosait, akik visszahozták azt a szilárd védelmet, ami az elmúlt két évben két Scudettót eredményezett. A 4-0-ás győzelem után így nyilatkozott az edző:

“Idén már 10 gólt kaptunk, ami elég szokatlan, figyelembe véve, hogy általában a védelmünk volt a legjobb fegyverünk. Ez volt a 4. meccsünk 10 nap alatt, és további 3 komoly mérkőzés vár ránk. El kellett kezdenünk kapott gól nélküli meccseket hozni, és sikerült is ezt végrehajtanunk az utolsó két meccsünkön.”

Az olasz bajnokcsapat következő három meccse a Parma, a Real Madrid és a Napoli elleni mérkőzések, de Conte egyszerre csak egy meccsre koncentrál.

“Mindig csak egy meccsre szabad koncentrálnunk. A Parma stadionja egy nehéz helyszín, ahol nem is olyan régen a Milan is kapitulált. Csak vasárnaptól fogunk a Realra gondolni.”

Conte csapata jelenleg a 3. helyen áll a Bajnokok Ligája B csoportjában, ahol jövő hét kedden fogadja a csoportot vezető királyi gárdát.

A mester nem ment el szó nélkül Andrea Pirlo Aranylabda-jelölése mellett sem.

“Pirlo? A karrierje sok mindent elárul róla, ő az egyetlen olasz játékos a jelöltek között. Másokhoz hasonlóan nekünk is rotálnunk kell, hogy a játékosok pihenjenek, edzenek, majd ismét olyan formában játszanak, mint ezen az estén.”

www.juventus.com ; www.forzaitalianfootball.com ; www.goal.com

kiemelt Nyilatkozatok Serie A 2013/14

dybalamask


(maximum 430 karakter)


9 × = negyven öt

  1.  2013.10.31. 10:26

  2.  5,013

  3.  kambuc

  4.  0 darab

dybalamask


dybalamask

Kényelmesen böngészheted oldalunkat bármilyen böngészőn, platformon és felbontáson!

© 2012-2017

created by

Vélac