“Egy nagy klub vagyunk, és képesek vagyunk azonos szinten játszani a Camp Nouban a Barcelonával”. – állítja Juan Cuadrado

A Bianconeri nyerte a BL negyeddöntő első felvonását 3-0-ra hazai pályán. A negyeddöntő második mérkőzésére szerdán kerül sor, immáron a Camp Nouban.

“Nehéz mérkőzésre kell számítanunk, mint mindig.” – nyilatkozta Cuadrado a Juventus hivatalos oldalának.

“Tudjuk az erősségüket, ők bajnokok, akik minden bizonnyal feltüzelt állapotban lépnek pályára, hogy felborítsák az eredményt.”

“Azzal a tudatban megyünk Barcelonába, hogy egy nagy klub vagyunk, és képesek vagyunk azon a szinten játszani, mint a Barcelona. Szervezetten, egységesen kell játszanunk, nem hagyhatunk teret az ellenfélnek.”

Max Allegri meglehetősen kevés helyen változtatta kezdőcsapatát a mai Pescara elleni 2-0-ával megnyert mérkőzésre. Ezzel a győzelemmel 8 pontra növelte előnyét a csapat.

“A mai győzelem 5 pontot ért, nem hármat, mivel a Romának csak egy döntetlent sikerült elérnie. Tudjuk, hogy ez sokat ér, ezért nagyon boldogok vagyunk.”

Juan Cuadrado gólpasszal járult hozzá a ma délutáni győzelemhez.

“Nagyon jól megértjük egymást Gonzaloval, de ugyanez a helyzet Pauloval is. Tudják melyik területre kell érkezniük, még ha nem is látom őket, hogy passzolni tudjak nekik.”

 

www.football-italia.net

Juventus hírek

dybalamask


(maximum 430 karakter)


öt − 2 =

  1.  2017.04.15. 23:33

  2.  2,609

  3.  romikaaa

  4.  0 darab

dybalamask


dybalamask

Kényelmesen böngészheted oldalunkat bármilyen böngészőn, platformon és felbontáson!

© 2012-2017

created by

Vélac