A brazil szélső megállapodásra jutott a Manchester Cityvel, így már csak a Juventus van hátra, aki 5,7 millió eurót akar kapni a játékosért.

A jobbszélső egy évvel ezelőtt ingyen igazolt Torinóba a szerződése lejártakor. Dani Alves hozzásegítette a klubot a BL-döntőhöz, a Scudettto és az Olasz Kupa megnyeréséhez 33 mérkőzésen összesen 6 góllal és 7 gólpasszal járult hozzá.

A kapcsolatot azonban megrontotta, hogy a szezon végén kijelentette: „Paulo Dybalának el kell hagynia a Juventust ahhoz, hogy kiteljesítse a benne rejlő potenciálokat.”

Több forrás, köztük a Mundo Deportivo és a Corriere dello Sport, úgy tudja, hogy a 34 éves szélső megállapodásra jutott a Manchester Cityvel, ahol újra együtt dolgozhatna a Barca egykori trénerével, Pep Guardiólával.

A hírek szerint a 34 éves játékos hosszabb szerződést akart, de a korára való tekintettel a Juventus ezt nem akarja biztosítani a számára. Gonzalo Higuain egy videó formájában már el is köszönt Danitól, de ezt rögtön törölte is a közösségi médiából, és a felek is tisztázták a helyzetet, azonban jelzésértékű lehet mindez a távozása kapcsán.

http://www.football-italia.net

kiemelt Mercato

dybalamask


(maximum 430 karakter)


8 − = négy

  1.  2017.06.18. 11:15

  2.  5,423

  3.  kampat

  4.  0 darab

dybalamask


dybalamask

Kényelmesen böngészheted oldalunkat bármilyen böngészőn, platformon és felbontáson!

© 2012-2017

created by

Vélac