Paulo Dybala nem számít könnyű mérkőzésre a Porto elleni nyolcaddöntőben, de előbb korábbi csapat ellen szeretne bizonyítani.

A Bianconeri jövőhéten utazik Portugáliába a Dragao stadionba, ahol az argentín támadó szerint igen kemény teszt vár majd a Juventusra.

“Nehéz mérkőzésre számítunk egy nagyon hangos atmoszférájú stadionban. Beszélgettem Alex Sandróval (aki a Portotól igazolt Torinóba) és ő is megerősítette, hogy bizony nem lesz könnyű dolgunk.”

“Jelenleg azonban a Palermo elleni bajnokira koncentrálunk, a Bajnokok Ligája csak ezután jön.” – nyilatkozta Dybala a Sky-nak.

Az említett bajnokira pénteken este kerül sor Torinóban, ami az átlagosnál különlegesebb lesz a La Joya becenevű játékosnak, hiszen éppen a Rosenarotól igazolt a Juventushoz.

“Rengeteg mindent átéltem a Palermóval. A legrosszabb az első idényem volt, amikor kiestünk az első osztályból, de miután feljutottunk nagyon jó volt a hangulat. Hihetetlen volt az eufória és a szurkolók lelkesedése. A feljutásunk utáni pillanatok voltak a legszebbek.”

A 23 éves támadó jelenleg a klasszikus tizes posztján játszik Max Allegri újabb, 4-2-3-1-es játék rendszerében.

“A felállásunk változásával többet segítek a csapattársaknak, ami egyben a fejlődésemet is segíti. Allegri megkért, hogy kicsit visszavontabb szerepkörben játsszak, így többen tudunk támadni. Mivel ezzel kevesebb a terem, közelebb játszom a középpályásokhoz és mélyebbről indulva keresem a nyílt területeket.”

“Gonzalo Higuaín? Megköszönte a Cagliari elleni gólpasszomat, de mindig így tesz, ha kiszolgáljuk őt. Őszintén szólva több gólt várok magamtól, de most jobban kiszolgálom a társaimat. A Crotone és az Inter ellen is nagyon közel voltam a gólszerzéshez, de nem volt szerencsém.”

Az ifjú argentint elég gyakran lecserélték az elmúlt hetekben, így felvetődött, hogy megdöntheti-e Alessandro Del Piero ezen rekordját, akit Fabio Capello annak idején 19 alkalommal is lecserélt egy idényen belül.

“Erről meséltek már nekem. Talán elkezdem kérni, hogy lecseréljenek, mert a pályára lépéseinek és a góljainak a számát elég nehéz lenne megdönteni. Amennyiben folyton lecserélnek, legalább ebben esélyem nyílik megdönteni a rekordját.”

Dybala végül a régóta témát szolgáltató szerződéshosszabbításáról is beszélt.

“Nagyon közül vagyunk a hosszabbításhoz. Az ügynököm nemsokára Olaszországba jön és elintézi az utolsó simításokat Guiseppe Marottával. A szándék a mi részünkről is megvan.”

football-italia.net

Nyilatkozatok

dybalamask


(maximum 430 karakter)


− 6 = kettő

  1.  2017.02.15. 17:37

  2.  1,783

  3.  GerisZ

  4.  0 darab

dybalamask


dybalamask

Kényelmesen böngészheted oldalunkat bármilyen böngészőn, platformon és felbontáson!

© 2012-2017

created by

Vélac