Antonio Conte szövetségi kapitány ismertette keretét az eheti edzőtáborra vonatkozóan.

A válogatott trénere május 23-ig véglegesíti 30 fős előzetes keretét, így ezen a héten a covercianói edzőtáborban még alkalma lesz pár játékost kielemeznie.

A Juventus (a döntőről eltiltás miatt hiányzó Bonucci részvétele egyelőre kérdéses) és a Milan játékosai a hétvégi Coppa Italia miatt természetesen nem vesznek részt a válogatott összetartásán, de számos új arc bekerült a keretbe.

Marco Sportiello, Armando Izzo, Lorenzo Tonelli, Marco Benassi, Danilo Cataldi, Davide Zappacosta és Leonardo Pavoletti mind első alkalommal kerültek be a válogatott keretébe.

Rajtuk kívűl a Sunderland csatára Fabio Borini és Bologna kapusa Antonio Mirante is első alkalommal kerültek be a keretbe, amióta Antonio Conte irányítja a válogatottat.

A Roma középpályása, Daniele De Rossi szintén bekerült az előzetes csapatba, viszont az MLS-ben szereplő Andrea Pirlo és Sebastian Giovinco kimaradtak.

Az edzőtáborban résztvevők listája:

Kapusok: Federico Marchetti (Lazio), Antonio Mirante (Bologna), Marco Sportiello (Atalanta)

Védők: Francesco Acerbi (Sassuolo), Davide Astori (Fiorentina), Leonardo Bonucci (Juventus), Armando Izzo (Genova), Angelo Ogbonna (West Ham), Lorenzo Tonelli (Empoli)

Középpályások: Marco Benassi (Torino), Federico Bernardeschi (Fiorentina), Antonio Candreva (Lazio), Danilo Cataldi (Lazio), Daniele De Rossi (Roma), Lorenzo De Silvestri (Sampdoria), Stephan El Shaarawy (Roma), Alessandro Florenzi ( Roma), Emanuele Giaccherini (Bologna), Jorginho (Napoli), Marco Parolo (Lazio), Roberto Soriano (Sampdoria), Davide Zappacosta (Torino)

Csatárok: Fabio Borini (Sunderland), Eder (Inter), Ciro Immobile (Torino), Lorenzo Insigne (Napoli), Leonardo Pavoletti (Genova), Graziano Pelle (Southampton).

football-italia.net

kiemelt Olasz válogatott

dybalamask


(maximum 430 karakter)


öt × 2 =

  1.  2016.05.17. 11:44

  2.  2,107

  3.  GerisZ

  4.  0 darab

dybalamask


dybalamask

Kényelmesen böngészheted oldalunkat bármilyen böngészőn, platformon és felbontáson!

© 2012-2017

created by

Vélac