Ahogy arra számítani lehetett, a Bianconeri trénere meghosszabbította szerződését a Juventusszal.

Massimiliano Allegri 2018 nyaráig kötelezte el magát a Juvéhoz, – jelentette be a hírt a Juventus hivatalos webportálja késő délután.

A tavaly kinevezett tréner irányítása alatt az Öreg Hölgy remekül teljesít, hisz az elmúlt szezonban a Serie A megnyerése és az Olasz Kupa elhódítása mellett, Bajnokok Ligája döntőig menetelt a csapat. Az idén a bajnokság már biztos zsebben van a Zebráknak, míg az Olasz Kupában döntős a torinói gárda.

A Juventus általános ügyekért felelős igazgatója megosztotta véleményét a nagyvilággal Allegri szerződéshosszabbítása kapcsán. “Formalitás volt az egész. Amióta Max velünk dolgozik, két egymás utáni bajnoki címet és egyéb fontos kupákat is sikerült megnyernünk. Nem volt kérdés, hogy közös utakon maradunk.”

Majd Allegri is kamerák elé állt: “Edzőnek lenni a Juventusnál egy nagyszerű kihívás, mely nagy felelősséggel jár egyben. Nagyon izgatott voltam, mikor két éve átvettem a csapatot, de még milyen izgatott leszek, mikor a jövőbeli célkitűzéseinket fogjuk megvalósítani.”

www.juventus.com

Hivatalos közlemény Juventus hírek kiemelt Nyilatkozatok

dybalamask


(maximum 430 karakter)


+ 2 = tizenegy

  1.  2016.05.06. 20:45

  2.  1,941

  3.  ClaMoroso

  4.  0 darab

dybalamask


dybalamask

Kényelmesen böngészheted oldalunkat bármilyen böngészőn, platformon és felbontáson!

© 2012-2017

created by

Vélac