A JuventusFC.hu újraindítása, rengeteg Juve-meccs megtekintése élőben, közös meccsnézések szerte az országban, szurkolói találkozók, kiváló írások az oldalon és egy nagyszerű JCH-s közösség, melynek szeretettel nyújtjuk át a következő újításunkat, a JuventusFC.hu Magazint!

A magazin alapját szolgáló cikkek főként a JuventusFC.hu stábjának írásaiból kerültek ki, amelyeket a magazin ötletgazdája, Vélac szedte össze és rendezte témákba. A kiadvány stílusa szórakoztató lesz, így az írások is megpróbálják ezt a szemléletet követni.

A magazin alapötlete a kiadványszerkesztés gyakorlása miatt született meg.
Minden szám elején adunk egy kis áttekintést – amíg el nem fogy – a szerkesztőink által fordított csapattörténelemről és a fejezethez tartozó Scudetto történelemről, hogy aki újságunk által ismerkedik a csapattal, tudjon mindent, amit egy Juventinónak illik ismernie. Természetesen lapszámos kiadványban véges a terjedelem, így ha az adott témáról többet szeretne a közönség megtudni, arra ott van a weboldalunk, melyen szinte biztos, hogy találhatóak a témával kapcsolatos részletes írások.
Az újságból mindig értesülhetsz a Juventus Club Hungary által szervezett közösségi eseményekről, valamint olvashatsz élménybeszámolókat is már lezajlott eseményekről.

Minden egyes számnak lesz egy kiemelt témája, mely köré épül az adott magazin, ami a jelenlegi, első számban a 2013/14-es idényt felvezető információkat, az átigazolásokat, a menetrendet és a mezek bemutatását foglalja magába (az idei mérkőzések eredményeit nem tartalmazza ez a szám, azokkal a következő számok foglalkoznak majd – a szerk.).

 

Olvassátok-fogyasszátok-terjesszétek!

A magazin elérhető az alábbi linkről: bit.ly/1h08nXf . /~ 20 mb zip /
Fino alla fine, Forza JuventusFC.hu!

juventusfc.hu magazin

dybalamask


(maximum 430 karakter)


+ három = 11

  1.  2013.10.30. 13:11

  2.  8,555

  3.  velac

  4.  0 darab

dybalamask


dybalamask

Kényelmesen böngészheted oldalunkat bármilyen böngészőn, platformon és felbontáson!

© 2012-2017

created by

Vélac