A Bianconeri legendája, a világbajnok Mauro Camoranesi vezette nyitóünnepségen nyílt meg az első Juventus Academy Guatemalában.

November 19-én a Juventus Guatemalavárosban is letette névjegyét, ahol a klublegenda Mauro German Camoranesi vezette az ország első Juventus iskolájának megnyitását, ami együttműködve a Global Sports Corporationnel, több mint száz gyereknek ad lehetőséget, hogy játsszanak és belekóstoljanak a futballba.

jacademygua2

A korábbi szélső a guatemalavárosi Club Italia-ban tartott megnyitóünnepségen nyilatkozott.

 „Megtisztelve érzem magam a felkérés miatt, hogy képviselhetem a Juventust ezen a hivatalos akadémiai megnyitón.”

Az új akadémia hű az alapelvekhez, amit a csapat többi futballiskolája is követ: a gyerekek ugyanazzal a céllal és ugyanazon elv szerint edzenek.

„Ezen program indítása egy nagyon fontos lépés az ország sport- és futballkultúrájának fejlesztésében”- mondta Christopher Prentice Olaszország brit nagykövete, aki felügyeli ezt a projektet.

jacademygua3 jacademygua

A guatemalai látogatása során Camoranesi meglátogatta a Fundanidos gyermekotthont, ahol megosztotta tapasztalatait, élményeit 50 tizenhét év alatti gyerekkel, és játszott velük egy meccset a helyi pályán.

A csapat guatemalai akadémiája megerősíti a Juventus jelenlétét Dél-Amerikában, miután Peruban is futballiskola működik, valamint sok sporttevékenységet folytat a klub Brazíliában, Chilében, Paraguayban és Kolumbiában is.

www.juventus.com

AdamNemeth99 írása

Hivatalos közlemény Juventus hírek

dybalamask


(maximum 430 karakter)


5 × öt =

  1.  2015.11.23. 23:09

  2.  509

  3.  kambuc

  4.  0 darab

dybalamask


dybalamask

Kényelmesen böngészheted oldalunkat bármilyen böngészőn, platformon és felbontáson!

© 2012-2017

created by

Vélac