Íme egy elmaradt beszámoló Attila tollából, aki úgy nyerte a Juve-Roma túrát.

Ismét a JCH és ismét egy fantasztikus igazi rangadó az olasz foci fővárosában Torinóban! Ismét egy feledhetetlen túra egy kicsit más, úgyis mondhatnám vegyes aspektusból tekintve. Senkit nem szeretnék fárasztani a már agyon hajszolt lózungokkal, hogy fantasztikus stadion és fergeteges hangulat: aki volt már kint tudja aki még nem volt kint az tudja  meg. Ezen írásom talán elősegíti azon falak lebontását, mely eddig megakadályozta valaki számára, hogy rászánja az idejét, és energiáját egy túrára. Mert senkinek ne legyen kétsége míg ez a két dolog nem áll rendelkezésre mindig akadályokba fog ütközni a jövő JCH-s túrázója.

Jómagam az elmúlt egy éveben három túrán vehettem részt a JCH jóvoltából, a legutóbbi bajnokavatón a klub először egy utat sorsolt ki a résztvevők között, melynek nyertese én lettem (mondhatom óriási érzés volt megélni ezt)! Az út nem volt más, mint a szóban forgó JUVENTUS-roma turné.

Az élet ráadásul úgy alakította a dolgokat, hogy a vezetőség felkért, hogy legyek a kisbusz – mely elviszi a Juventinókat Torinóba – másodkezű járművezetője. Úgy gondolom, ennél komolyabb bizalom nem érheti az embert, főleg nekem, kinek ez a szakmája a mindennapokban!

Nem fogom töviről-hegyire taglalni, hogy mi is történt velünk ezen a három napon, a teljesség igénye nélkül: szlovéniai fináncok, durrdefekt, autópálya lezárás, hazafelé szlovéniai rendőrök, újabb defekt és nem sorolnám tovább. Ami ezen a túrán összejöhetett az összejött, de és itt emelném ki a lényeget, mely az egész írásom apropója: ezt a közösséget, ezeket az emberi kapcsolatokat semmilyen az élet adta nehézség nem tudja szétverni. JCH Bandi anekdotái minden rosszat feledtettek, az összefogás a bajban igazi emberi értékeket teremtett. Életre szóló barátságok köttethetnek és köttetnek is, s mind e mellé még az ember lánya és fia élőben tapasztalhatja meg azt az őrületet, ami a Juventus Arénában történik egy ilyen rangadó alkalmával, én azt mondom, aki egy igazi közösség tagja akar lenni az csatlakozzon, utazzon, szurkoljon szenvedéllyel! :)

Úgy gondolom, aki szeretne igazi élményeket, melyeket még az unokáinak is mesélni fog az ne habozzon, jelentkezzen, hisz túrák garmadája várja a csapatot élőben éltetni vágyókat! Nem számít energia, nem számít fáradtság, nem számít idő! IERI, OGGI, DOMANI! FORZA JUVENTUS! :)

J.Attila írása

Ha szeretnél te is hasonló élményeket átélni, ne habozz, tekintsd meg a TÚRAKÍNÁLATOT és jelentkezz még ma!

KONTAKT: [jch@juventusfc.hu]

Juventus Club Hungary beszámoló kiemelt

dybalamask


(maximum 430 karakter)


hét − = 3

  1.  2014.10.29. 11:04

  2.  951

  3.  kampat

  4.  0 darab

dybalamask


dybalamask

Kényelmesen böngészheted oldalunkat bármilyen böngészőn, platformon és felbontáson!

© 2012-2017

created by

Vélac