Az év végének közeledtével, egy dolgot illik nem elfelejteni: lehetőség van szavazni arra, hogy ki volt a legjobb Juventus játékos az idei esztendőben!

Milos Krasic, Claudio Marchisio, Andrea Pirlo, Arturo Vidal. Na de ki lesz a következő? Félévtizedessé nőtte ki magát a Juventus Club Hungary Aranylabda! Idén is az idei év legjobb Bianconeri játékosát keressük, de talán minden eddiginél nehezebb dolgunk lesz, hiszen 2014-ben a Zebrák az egész évet a Serie A élén töltötték, 95 pontos rekordot felállítva, és a tavalyi kudarc után, ezúttal a Bajnokok Ligájában is sikerült továbbjutnia Max Allegri fiainak. Ráadásul idén márciusban új szinte helyeztük a kezdeményezésünket, ugyanis a Fiorentina elleni túránk alkalmával sikerült eljutnunk az Aranylabdát a 2013-s győztesnek, Arturo Vidalnak. Korábban erről nem is álmodhattunk, és valószínűleg ennél többet nem is lehet kihozni ebből a kezdeményezésből, de az elért szintet továbbra is szeretnénk fenntartani.

Idén újra a segítségeteket kérjük, döntésetek el ti, hogy ki nyerje az idei Aranylabdát! A lebonyolítás ezúttal nem változott, úgy érezzük, hogy a Vidal győzelmekor felállított struktúra talán a legjobb egy ilyen szavazás számára, és továbbra is az összesített pontszámítási rendszert alkalmazunk. A 2001-ben alapított JuventusFC.hu szerkesztői ismét szavaznak, de a több, mint 15 fős stábunkra való tekintettel ezúttal – egy belső voksolást követően – egy jelöltünk lesz csak, aki neve mellé 50 pont fog kerülni. A VIP személyek szavazata, ahogy lenni szokott, 10 pontot ér, de a döntő szót ti fogjátok kimondani, hiszen összesen 150 ponttal jutalmazhatjátok kedvenceiteket: a legtöbb szavazatot begyűjtő futballista 75 pontot, a második 50-et, a harmadik 25 egységet kap.

A Juventus Club Hungary idén is egy exkluzív, és érdekes dolgot szeretné szolgáltatni a számotokra, bízunk benne, hogy akkora érdeklődés övezi a szavazást, mint az utóbbi 4 évben!

A jelöltek a következők: Buffon, Bonucci, Pirlo, Pogba, Tévez!

A lista természetesen Buffonnal kezdődik, akinek már 2006-ban meg kellett volna kapnia a France Football Aranylabdáját. A világ legjobb kapusa 36 évesen is pályafutása legjobbját produkálja, magabiztosságának, tekintélyének, és bravúrjainak köszönhetően egyértelműen itt a helye a jelöltek között. A következő játékos Leo Bonucci, az igazi fekete ló. Az egykor lesajnált középhátvéd tovább fejlődött az utóbbi 365 napban, magabiztossága, precizitása, küzdő szelleme lenyűgöző, ráadásul néha úgy játssza meg a labdákat, mintha nem is védő lenne. Nem lepődnénk meg, ha elől végezne a listán. Andrea Pirlo jelölését is kár lenne vitatni, a veterán középpályás igazi vezére volt a csapatnak idén (is), és fontos gólokat szerzett, Alessandro Del Pieróhoz hasonlóan az ellenfelek szurkolói is elismerik. De, egy 60 millió eurót érő játékos sem maradhat le a listáról. Igen, Paul Pogbáról beszélünk. A francia középpályás bődületesen nagy góljaival, és lenyűgöző technikájával hívta fel magára a figyelmet, és a kegyeiért továbbra is olyan klubok állnak sorba, mint a Real Madrid vagy a PSG. Az utolsó név a csapat jelenlegi talán legnagyobb sztárjáé, Carlos Tévezé! A 10-esünk Del Piero méltó örököse, korábbi botrányai után Torinóban kiegyensúlyozott teljesítményt nyújt, és a pályán kívül is elkerülik a botrányok. Az ősz folyamán a hátán vitte a csapatot sokáig, egyértelműen ő a szavazás nagy esélyese! És, akiket hiányolhattok talán a listáról: Giorgio Chiellini, aki bár remekül játszott idén, de Bonuccit egyértelműen jobbnak éreztük nála, és ugyanez volt a 2011-s győztes Claudio Marchisio esetében is a másik két középpályáshoz viszonyítva.

Szavazni a JuventusFC.hu főoldalán, és a cikkek alatt lehet 2014. december 30. – 23:59-ig, Forza Ragazzi!

Juventus Club Hungary juventusfc.hu kiemelt

dybalamask

Eddig összesen egy hozzászólás íródott ehhez a bejegyzéshez:

  • Tarnai Dániel
   2014.
   12. 24.

   13:08

   Rengeteg gól, megalkuvást nem tűrő robotolás, gólpasszok. Ha eleinte kételkedtünk is hogy elbírja a 10-es mezt mostanra minden kétségünk eloszlott.

Hozzászólások zárolva.


(maximum 430 karakter)


hat − 5 =

 1.  2014.12.24. 12:55

 2.  1,485

 3.  kampat

 4.  1 darab

dybalamask


dybalamask

Kényelmesen böngészheted oldalunkat bármilyen böngészőn, platformon és felbontáson!

© 2012-2017

created by

Vélac