A Juventus elnöke Andrea Agnelli és az UNESCO főigazgatója Irina Bokova bejelentették a kapcsolat meghosszabbítását a két szervezet között az UNESCO Párizsi főhadiszállásán.

Mindkét vezető örömét fejezte ki a meghosszabbított sikeres együttműködés kapcsán a két szervezet között tegnap délután Párizsban.

A hírt a két éves meghosszabbításról hivatalosan a tegnapi sajtótájékoztatón közölték a „Colour? What Colour?” beszámoló alatt, (ami egy tanulmány a világ futballjában jelen lévő rasszizmusról és kirekesztésről) mely értelmében mindkét fél részéről folytatódik a közös munka a diszkrimináció megfékezése és az összetartás elősegítése érdekében Olaszországon belül és kívül.

„Ma meghosszabbítottuk gyümölcsöző együttműködésünket az UNESCO-val további két évre” – mondta Agnelli. „Mint klub, nagyon fontos számunkra, hogy harcoljunk a diszkrimináció ellen és bátorítsunk más klubokat, hogy kövessék ezt a példát.”

„Kezdetben az UNESCO-val közösen helyi projekteken dolgoztunk, mint a „Goica con Me”, és most már nagyobb tömegekhez is eljutunk az UNESCO Kupa révén, mely egy adománygyűjtő kezdeményezés, mellyel a mali és közép-afrikai köztársasági gyermek katonák közösségi befogadását segítjük.”

„Az UNESCO az oktatási, tudományos és kulturális területeken végez kiemelkedő munkát, és mi alig várjuk, hogy még hosszú évekig közösen dolgozhassunk.”

Bokova hozzátette: „Nagyon örülünk az együttműködésünk meghosszabbításának a Juventusszal. A futball a világ legsokoldalúbb sportja és példátlan eszköze lehet a szociális beilleszkedésnek.”

„A klubbal együtt nagyon fontos projekteket hozunk létre a gyermek katonák részére. Segítünk a sebezhető gyermekkatonáknak újra beilleszkedni a társadalomba új készségek és új szakma megtanításával. Teljesen elkötelezettek maradunk a fair play, a tisztelet, és a tolerancia  értékeinek támogatásában a Juventusszal egyetemben.”

www.juventus.com

Hivatalos közlemény Juventus hírek kiemelt

dybalamask


(maximum 430 karakter)


× hat = 48

  1.  2015.11.28. 23:40

  2.  685

  3.  kambuc

  4.  0 darab

dybalamask


dybalamask

Kényelmesen böngészheted oldalunkat bármilyen böngészőn, platformon és felbontáson!

© 2012-2017

created by

Vélac