A Juventus friss nyári csatárigazolása, Mario Mandzukic nem érez különösebb nyomást a vállán Carlos Tévez pótlása miatt, a horvát támadó bízik magában és a csapatban is, állítása szerint ugyanis nagyszerű szezont fut majd a Juventus.

Mandzukic a ma 14:00 órakor megrendezésre kerülő Szuperkupa-döntő előtt adott interjút, amit a La Gazzetta dello Sport emberei rögzítettek.

„Hogy érzek-e nyomást Tévez pótlása miatt? Nem igazán… A Bayern Münchennel korábban már megszokhattam, hogy a csatárok között nagy a rivalizálás. Mandzukic vagyok és hiszek magamban. Ha kijön a lépés, akkor nagyszerű szezont futhatok! A Juventus felé tanúsított tiszteletem mindig is kölcsönös lesz, úgy érzem. Hosszú időre tervezek a Juventusnál, hiszen ezt akartam.”

Mandzukic szót ejtett a Juventusba való beilleszkedéséről és svájci csapattársára, Stephan Lichtsteinerre is kitért, aki segít neki az olasz nyelv elsajátításában.

„Olaszország egy kemény terep, ahol keményen kell dolgozni, hogy minden pillanatban felkészült legyél. A fizikális felkészültség mellett, a mentális állapot is rettentően fontos, sikereket ugyanis csak úgy érhet el az ember, ha minden téren a toppon van. Lichtsteiner sokat segít az olasz nyelvben, amiért hálás vagyok neki most is. Nagyon tetszik Massimiliano Allegri személye is, aki kiválóan érti a dolgát. Nagyszerű edző és úgy érzem, hogy sok mindent elérhetünk együtt az évek alatt.”

A hamarosan kezdődő Szuperkupa-döntő lesz Mandzukic első igazi megmérettetése a Bianconeri színeiben, a támadó már kellőképp fel van tüzelve a találkozóra.

„A legfontosabb dolog jelen pillanatban a győzelem, valami olyasmi, amiben nagyon jó a Juventus. Hiszek a Juventusban…”

www.football-italia.net

Juventus hírek Nyilatkozatok Olasz szuperkupa

dybalamask


(maximum 430 karakter)


− három = 5

  1.  2015.08.08. 12:25

  2.  1,238

  3.  ClaMoroso

  4.  0 darab

dybalamask


dybalamask

Kényelmesen böngészheted oldalunkat bármilyen böngészőn, platformon és felbontáson!

© 2012-2017

created by

Vélac