Beppe Marotta ragaszkodik azon állításához, hogy a Juventus kemény hónap elé néz, s nem kell hogy nyomja a játékosok vállát a triplázás fogalma.

A Juventus tegnap este 2-0-ás sikerrel begyűjtötte a három kitűzött cél közül az egyiket, a Coppa Italia trófeáját. A Scudettot vasárnap este gyűjtheti be a csapat a Crotone elleni mérkőzésen, míg az utolsó, s egyben a legnagyobb célt, a Bajnokok Ligája serlegét június 3.-án vehetné át a zebramezes alakulat.

“Fontos döntő volt ez számunkra.” - nyilatkozta Marotta a Rai Sportnak.

“Nagyon mozgalmas szezon ez számunkra, mivel ezzel az összecsapással már 57 mérkőzést játszottunk le, és még messze a vége.”

“Vasárnap kikaptunk az AS Roma ellen, akik jelenleg a másodikok a bajnokságba, de tudjuk, hogy egy a csapat képes felállni a ilyen pofonok után. Mindent meg fognak tenni a sikerért.” 

Egy lépéssel közelebb került a csapat a triplázáshoz, hiszen a Laziot megverve gyűjtötte be a csapat a Coppa Italia trófeáját,

“Nincs nyomás rajtunk a triplázás miatt. Már a két kitűzött célunkra koncentrálunk. Tudjuk, hogy ez az utolsó hónapunk az idei szezonban, ezért további koncentrációra és erőfeszítésre van szükségünk.”

 

www.football-italia.net

 

Bajnokok Ligája Nyilatkozatok Olasz kupa Serie A 2016/17

dybalamask


(maximum 430 karakter)


nyolc − 2 =

  1.  2017.05.18. 14:25

  2.  1,436

  3.  romikaaa

  4.  0 darab

dybalamask


dybalamask

Kényelmesen böngészheted oldalunkat bármilyen böngészőn, platformon és felbontáson!

© 2012-2017

created by

Vélac