A Juventus kapusa, Neto elismeri, hogy szerencséje volt Felipe Anderson és Immobile lövésénél, de hozzátette azt is, hogy sok esetben Barzagli segítette ki a húzós helyzetekben.

Az Olasz Kupában köztudott, hogy olyan játékosok is pályára lépnek, akik nem számítanak alapembernek a bajnokságban vagy épp a Bajnokok Ligájában, emiatt védte Neto a kaput a Lazio elleni fináléban.

“A Coppa Italia trófeájának begyűjtése volt az egyik célunk.” - nyilatkozta Neto a Juventus TV-nek.

“Ki kell élveznünk ezt a pillanatot, de csak két nap áll rendelkezésünkre, mert utána a következő kitűzött célra kell koncentrálnunk.”

“Védéseim? Két nehéz védésem volt, amelyek fontosak voltak a végkimenetel szempontjából, mert akkor erősen nyomott a Lazio.”

“Immobile lövésénél nagy szerencsém volt, de Barzagli sokat segített nekem az egész mérkőzés alatt. A legfontosabb dolog az volt, hogy megnyerjük a mérkőzést, s tudatában vagyunk annak, hogy képesek vagyunk elérni a kitűzött céljainkat.”

“Amikor kimegyek a pályára, akkor mindig maximumot nyújtok és csak a győzelemre koncentrálok.” 

“Ebben a szezonban bebizonyítottuk, hogy egy erős csapat vagyunk, fontos dolgokban erősödtünk, s ez a csapat legfőbb erénye. Mivel mindenki játszik, így minőségileg is fejlődünk. Nagyszerűen kezdtük a szezon utolsó szakaszát, ezért volt fontos ez a győzelem. Most pedig emelt fővel, s kellő elszántsággal kell tovább haladnunk ezen az úton, abban a tudatban, hogy képesek vagyunk megcsinálni azt, amit a szezon elején elterveztünk.”

Nyilatkozatok Olasz kupa

dybalamask


(maximum 430 karakter)


kilenc + 1 =

  1.  2017.05.18. 23:38

  2.  2,157

  3.  romikaaa

  4.  0 darab

dybalamask


dybalamask

Kényelmesen böngészheted oldalunkat bármilyen böngészőn, platformon és felbontáson!

© 2012-2017

created by

Vélac