Az olasz válogatott szövetségi kapitánya, Giampiero Ventura kijelentette: nem érti, miért probléma, hogy korábban elengedte Andrea Barzaglit a nemzeti 11-től.

Az egykori palermói hátvéd engedélyt kapott arra, hogy elhagyja a csapatot Olaszország 2-0-s, Albánia elleni pénteki győzelme után, azonban ez néhány Napoli szurkolót felbőszített, révén: a két topcsapat a hétvégén megmérkőzik egymással, és Ventura szívességet tett a Juvénak.

Egy DJ, nevezetesen Gippo Angelini szombat éjszaka ráadásul egy közös képet posztolt az Instagramra Barzaglival – ami további kérdéseket vetett fel.

A Toro egykori trénere a következőket mondta a sajtótájékoztatón: „Az egész történet nagyon meglepett. Nincs semmilyen megállapodás a Juvéval. Hogy is lehetne? Nincs lehetőség egyezményekre, mikor a válogatottról van szó. Ha egy játékosnak problémája van a mérkőzés(ek) előtt, nem kap behívót. Barzagli pályára lépett Albánia ellen, azonban a meccs után közölte velem, hogy komoly – személyes jellegű – problémái vannak otthon a feleségével, és jobban szeretné a következő három napot vele tölteni.”

Ventura „szokatlannak” ítélte a szituációt, de a csapat elfogadta ezt, és megdicsérte Barzagli „példaértékű viselkedését”. Viszont hozzátette: „Minden, ami ezután történt, teljesen megdöbbentett – a fotó, és minden más. Megdöbbentett, mert amikor megmutatták a fotót, úgy tűnt, mintha hajnal 3-kor készült volna, és ez esetben rendkívül nagyot csalódtam volna benne. Majd megmagyarázták, hogy a képet korábban csinálták, és ezzel a történet lezártnak tekinthető, már csak azért is, mert attól a pillanattól kezdve, hogy Barzagli elhagyta Covercianót, a válogatott, s jómagam nem tekinthető érintettnek.”

A DJ a La Gazetta dello Sport hasábjain mentette meg a védő becsületét: „Először is azt szeretném mondani, hogy Andrea ugyanazon a helyen vacsorázott, mint én, a feleségem és a gyermekeim, egy olyan étteremről beszélünk, ahol könnyűzenét játszanak a háttérben. A másik nagyon fontos dolog, hogy a fotó este 10-kor készült, amikor Barzagli és a családja még éppen vacsorázott. Azért töltöttem fel a közösségi médiára sokkal később, mert akkor értem haza az éjszakai munkából. Andrea már otthon aludt addigra.”

17438640_409844906040553_399436335099674624_n

kiemelt kitekintő Nyilatkozatok Olasz válogatott

dybalamask


(maximum 430 karakter)


9 − három =

  1.  2017.03.28. 20:46

  2.  4,018

  3.  kampat

  4.  0 darab

dybalamask


dybalamask

Kényelmesen böngészheted oldalunkat bármilyen böngészőn, platformon és felbontáson!

© 2012-2017

created by

Vélac