Olaszországból jövő hírek szerint a Juventus nem szeretne megválni sztárpárosától, azonban a pénz nagy úr…

Arturo Vidal és Paul Pogba egyaránt közkedvelt célpont a legtöbb európai sztárcsapat számára, mindkettejüket már számtalan alkalommal szóba hozták a kontinens nagyágyúival.

A Bianconeri chilei középpályását, Arturo Vidalt a nyár elején például az Arsenal csábítgatta igen erősen, majd a Manchester United és a Bayern München, sőt a Real Madrid érdeklődéséről is hallani lehetett a médiában, a Juventus azonban egyik ajánlatra sem bólintott rá.

Pogba számára sem telt épp eseménytelenül a nyári átigazolási szezon, a franciáért ugyanis már most rengetegen jelentkeztek be, igen komoly szándékkal. A Chelsea mellett a Paris Saint-Germain és a Barcelona is számtalan hadjáratot indított Pogba megszerzése érdekében, ám mindhiába, a Juventus ugyanis semmiféle Pogba-üzlet kapcsán nem volt hajlandó tárgyalóasztalhoz ülni.

Giuseppe Marotta, az Öreg Hölgy általános igazgatója a RadioUno-nak adott nyilatkozatában elmondta: „Mi egy nagy klub vagyunk, nem szokásunk eladni a legjobb játékosainkat.”

A jelek szerint tehát a Juventus egyáltalán nem akar búcsút venni sztárduójától, viszont továbbra is fönnáll a kérdés, hogy van-e az a pénz…?

www.dailystar.co.uk

VinMat írása.

Juventus hírek Mercato Nyilatkozatok Serie A 2014/15

dybalamask


(maximum 430 karakter)


8 × = negyven nyolc

  1.  2015.07.12. 14:39

  2.  1,329

  3.  ClaMoroso

  4.  0 darab

dybalamask


dybalamask

Kényelmesen böngészheted oldalunkat bármilyen böngészőn, platformon és felbontáson!

© 2012-2017

created by

Vélac