Mino Raiola elmondása szerint Moise Kean a fejlődése érdekében kölcsönben egy külföldi klubhoz kerülhet a következő szezonra.

A híres játékosügynök ügyfele 17 éves kora ellenére az idei szezonban nem csak hogy a Juventus első csapata közelébe került, a bajnokságban és a Bajnokok Ligájában is bemutatkozott, a Serie A utolsó fordulójában pedig győztes gólt szerzett a Bologna otthonában.

Ugyanakkor egy ilyen fiatal játékosnál létfontosságú, hogy folyamatos játéklehetőséget kapjon a további fejlődés érdekében, emiatt pedig a Juventus és Kean útja egy rövid időre külön válhat.

„Nem lepett meg a Bologna elleni gólja, Moise egy igazi kiválósággá vált. 17 éves, nagyon kevés ilyen jó játékost láttam ebben a korban.”

„Minden rendben a Juventusszal, hamarosan kitaláljuk, mi legyen a következő szezonban. Idén Kean hol a Primaverában, hol az első csapatnál, hol pedig a korosztályos válogatottnál volt, a további fejlődése érdekében pedig folyamatos játéklehetőségre van szüksége.”

„Ha nem állandósul a helye az első csapatnál, akkor más irányba megyünk: egy évre kölcsönben a folyamatos technikai fejlődést mutató holland bajnokságba kerülhet. Taktikailag a narancs iskola kiváló választás lenne.”

www.football-italia.net

Mercato Nyilatkozatok

dybalamask


(maximum 430 karakter)


6 − = egy

  1.  2017.06.02. 09:39

  2.  1,683

  3.  Pite

  4.  0 darab

dybalamask


dybalamask

Kényelmesen böngészheted oldalunkat bármilyen böngészőn, platformon és felbontáson!

© 2012-2017

created by

Vélac