A FIGC elnöke, Carlo Tavecchio szerint a Juventus jó úton halad, hogy az idén mindent megnyerjen, de a Bajnokok Ligájában óvatosnak kell lennie a csapatnak.

A Bianconeri nyolc ponttal vezeti a Serie A-t, a Lazioval döntőzik az Olasz kupában és a Bajnokok Ligájában is ott van az elődöntőben, ahol a francia Monacóval találkozik.

Az olasz szövetség első embere a Tuttomercatoweb-nek nyilatkozott:

“A Juventusnak mindene megvan ahhoz, hogy triplázzon az idén, de nem szabad lebecsülniük a Monaco együttesét. Nehéz mérkőzések lesznek és kellően fel kell készülniük, mert a franciák is éhesek a sikerre. Ettől függetlenül még mindig úgy gondolom, hogy Max Allegri alakulata van olyan minőségű, hogy az eddigi tapasztalatainak köszönhetően eljusson a döntőbe.”

“A Bajnokok Ligája megnyerése hatalmas eufória lenne az olaszoknak és a rangsorolás miatt is fontos. A következő szezontól már négy csapatot indíthatunk a BL-ben, de a kupa megnyerése tovább javítana a helyezésünkön.

A generáció váltáson áteső olasz válogatottat továbbra is sok Juventus játékos képviseli.

“Jól és eredményesen dolgozik a csapat. Sajnos egy csoportban vagyunk a spanyolokkal, akik egy bonyolult ellenfelünk, de meg akarjuk verni őket. Át kell lépnünk ezt az akadály, aztán majd meglátjuk, hogyan tovább. Úgy gondolom bebizonyosodott, hogy Giampiero Ventura tökéletes választás volt Antonio Conte után.”

football-italia.net

Bajnokok Ligája kiemelt Nyilatkozatok Olasz válogatott

dybalamask


(maximum 430 karakter)


× 5 = húsz(on) öt

  1.  2017.04.25. 23:23

  2.  1,126

  3.  GerisZ

  4.  0 darab

dybalamask


dybalamask

Kényelmesen böngészheted oldalunkat bármilyen böngészőn, platformon és felbontáson!

© 2012-2017

created by

Vélac