Számtalan zseniális képességű futballistát ismerünk, aki tényleg ügyesen bánik a labdával, de a pályán kívüli magatartása és viselkedése egyes helyzetekben közel sem világklasszis. Olyan játékosból viszont már jóval kevesebbet tudnánk felsorolni, aki nem csak a zöld gyepen, de a való életben is kiemelkedően teljesít. Fernando Llorente ez utóbbiak szűk körébe tartozik.

A Sevilla csatára, Llorente, a tegnapi napon a Bajnokok Ligája csoportmérkőzések utolsó fordulójában győztes gólt fejelt egykori csapata, a Juventus ellen, amely a Manchester City győzelmének is köszönhetően végül csak a második helyen zárt a csoportjában, míg a Sevilla a harmadik helyen futott be, amivel kiharcolta az Európa Liga részvételt.

És hogy ünnepelt-e a gólnál Fernando? Igen is, meg nem is. Llorente ünnepelt, de nem túl látványosan, hiszen közben ott motoszkált benne a gondolat, hogy a kapu, amit bevett, Buffoné volt. Mintha öngólt rúgott volna… Kicsit legalábbis ez volt leszűrhető a számomra mozdulataiból.

Az Oroszlánkirály a meccs előtti sajtótájékoztatón egyébként elmondta, hogy számára különleges érzés lesz ex-csapattársai ellen megmérkőzni, de már nagyon várja az összecsapást.

Llorente a meccs után is megszólalt, hivatalos Facebook oldalára írt ki egy bejegyzést. “Mindig nagyszerű érzés egy olyan csapat ellen játszani, amely tele van barátokkal.”

A hórihorgas center 2 évet töltött az Öreg Hölgynél, ami idő alatt rengeteg felemelő élményt szerzett a spanyol válogatott játékos. 2015 nyarán Llorente visszatért Spanyolországba, a Sevilla csapatába, amellyel tehát készülhet a tavaszi Európa Liga párharcokra.

Hogy miért írtam le mindezt? Egyrészt azért, hogy felismerjük, ebben a világban, amit legfőképp a pénz meg a hatalom mozgat, létezik még tisztelet. Másrészt azért, hogy felismerjük, nem kell ahhoz 80 gólt lőni egy évben, hogy szimpátiát és rajongást váltsunk ki az emberekből. Néha megteszi egy gesztus is…

Juventus vs Hellas Verona - Serie A Tim 2013/2014

Vincze Álmos

Bajnokok Ligája Juventus blog Juventus hírek kiemelt Nyilatkozatok Serie A 2015/16

dybalamask


(maximum 430 karakter)


+ öt = 7

  1.  2015.12.09. 21:19

  2.  1,490

  3.  ClaMoroso

  4.  0 darab

dybalamask


dybalamask

Kényelmesen böngészheted oldalunkat bármilyen böngészőn, platformon és felbontáson!

© 2012-2017

created by

Vélac