Zinedine Zidane, a Real Madrid edzője is mikrofonok elé állt, és elmondta véleményét a szombati Bajnokok Ligája fináléval kapcsolatban.

A Real Madrid lehet az első csapat, amely meg tudja védeni a címét a Bajnokok Ligájában, de természetesen nem lesz egyszerű dolguk a Juventusszal szemben.

„Ez egy döntő, így teljesen más 90 perc lesz, mint eddig. Persze ők jók hátul, mi pedig sok gólt szerzünk, de ezeknek semmi közük nincs ehhez a mérkőzéshez. Idén a két legjobb csapat került a döntőbe és mint mindig, most is jó mérkőzést látunk majd.”

A Juventust idén leginkább 3-5-2 és a 4-2-3-1 felállásban láthattuk, melyik lehet előnyösebb a Real Madrid számára?

„Számunkra semmi különbség nincs a három vagy a négy védő között. Nem változtat semmit, ha Dani Alves kicsit előrébb vagy hátrébb játszik. A Juventus mindkét formációt kiválóan alkalmazza, mi pedig megpróbáljuk majd feltörni őket, aztán meglátjuk, mi történik.”

„Mi örülünk, hogy Bale visszatért a csapathoz, rendben van, semmi gondja nincs. Mindenki egészséges, szóval 23 emberből kell majd kiválasztanom a lehető legjobb 11-et.”

Zidane 5 évet töltött el a Juventusnál játékosként, majd akkor rekordösszegért igazolt a Real Madridhoz.

„Edzőként nagyobb nyomást érez az ember. Rengeteg ember hangsúlyozza ki, milyen fontos is ez a mérkőzés. Persze fontos, hogy a csapat döntőket játsszon, ez egy jó pillanat.”

„Hogy lennék-e a Juventus edzője? Most itt vagyok és csak arra szeretnék koncentrálni, hogy itt hogyan végzem a dolgom. 5 évig voltam a Juventus játékosa, jó emlékeim vannak a klubról.”

Mennyire hasonlít a két csapat játéka egymáshoz, ha egyáltalán hasonlít bármiben is?

„Nem mondhatnám, hogy a Juve jobban védekezik, a Real pedig jobban támad, de a döntő azért van, hogy ezek kiderüljenek. Nincs sok különbség a két csapat között, azért is jutott be mindkettő a döntőbe.”

„A neheze az volt, hogy elérjük a finálét, ez sikerült és boldogok vagyunk emiatt. Nincs favoritja a döntőnek, 50-50%.”

„Hogy félek-e tőlük? Azt mondtam, hogy nem akarom őket a nyolcaddöntőben kapni. Most már nincs más választásom.”

www.football-italia.net

Bajnokok Ligája Nyilatkozatok

dybalamask


(maximum 430 karakter)


− 7 = egy

  1.  2017.05.30. 13:33

  2.  1,447

  3.  Pite

  4.  0 darab

dybalamask


dybalamask

Kényelmesen böngészheted oldalunkat bármilyen böngészőn, platformon és felbontáson!

© 2012-2017

created by

Vélac