100%, hogy nem játszik a Barca ellen a Juve sztárja

írta: kampat
9 hozzászólás 0 👁

Nem egy hosszú, vagy hirtelen jött sérülés szólt közbe, hanem egy buta kiállítás, még a tavalyi BL döntőről. A kolumbiai szélső, Juan Cuadrado ugyanis eltiltás miatt nem szerepelhet a csoportmeccsek egyik legjobban várt összecsapásán, ahol a Juventus Club Hungary 13 fővel képviselteti magát.

Allegri valószínűleg az új igazolásnak, Douglas Costának szavaz bizalmat Cuadrado helyén a szélen. Azonban még mindig vannak kételyek a formációt illetően, Matuidi kezdőbe jelölését például nagy kérdőjel övezi. Egyes hírek szerint, a Juventus mestere gondolkodik a három középpályás rendszerre történő váltáson, és valószínűleg a hétvégi, Chievo elleni mérkőzésen ki is fog derülni, hogy mennyire komolyak a szándékai. Douglas Costa várhatóan a Repülő Szamarak ellen is kezd, így szemügyre vehetjük, hogy a Barca ellen milyen szerepkörben futballozhat.

Talán ez is érdekelhet

9 hozzászólás

Németh Norbert 2017. szeptember 07 - 20:19

Inkább úgy írnám, h nem nagy érvágás sajnos

Kántor János 2017. szeptember 07 - 20:54

A FORMÁJÁT LÁTVA????? ti melyik Cuadradot néztétek ?

Szabolcs Csőke 2017. szeptember 07 - 21:25

Sajnos azt kell erre mondani, hogy szerencsére.. 😀 Egy Costa mérföldkövekkel jobb lesz szerintem.

József Ádám 2017. szeptember 07 - 21:49

hát… én Costát dobnám a bal szárnyra, Bernardeschit meg a jobbra

József Zsolt Teszár 2017. szeptember 08 - 01:30

Nem tudom ti milyen meccseket néztek…1.mocsokszar formában van(gólját leszámítva)több gólt
kaptunk miatta…
2.buta kiállítás?ja hogy Ramos oscar díjas hisztiére gondoltok?én örülök hogy végre kimarad…

Baranyi Pali 2017. szeptember 08 - 06:53

Costa jobb mint ö föleg a támadásoknál nem aggódok e miatt szerintem senki aki Juvés, sött nemis bánom hogy ö most nem játszhat4

Richárd Virág 2017. szeptember 08 - 07:04

Eljött Bernardeschi ideje

Gergely Krisztián 2017. szeptember 08 - 10:30

Costaval sokkal nagyobb eselyunk lesz.

Ervin Romel 2017. szeptember 08 - 18:14

Azért szar mert ragaszkodót hozzá a juve stáb ugyan ezt mondjátok khedirára is még is kezdő majdnem mindig valószínüleg allegri a hülye nem ? mi magyarok ló.aszt nem értünk a focihoz csak azt hisszük hogy igen!!! egyébként a pulit is lehet szidni de jó játékos nem véletlenül vásárolták ki a chelsea-ből !! a bl döntőt meg nem kell meg magyarázni mert az egész csapatból hiányzott a kondi és az nem a játékosok hibája !!! sajnos azt látom hogy a costa és a puli jókat fognak csatázni a posztért vagy legaláb is remélem így mind kettőt lehet rotálni majd meg látjuk melyik a jobb de el kell ismerni a puli gólja a genoa ellen az mesteri volt !!!! forza juve.

Hagyj egy kommentet