A JCHungary hivatalos közleménye

írta: kampat
0 komment 42 👁

A Juventus Club Hungary vezetősége összegezte a jelenlegi, meglehetősen kényes szituációt a Curva Sud, és a Curva Nord közötti vitáról.


Nagyon nehéz állást foglalni a jelenlegi szituáció kapcsán. Hirtelen az ultrák lettek a hibásak mindenért, de a kép ennél sokkal összetettebb.

Adott egy stadion, ahol folyamatosan nőnek a jegyárak, az ultrák szája be van fogva, hogy milyen dalokat énekelhetnek, milyen drapériákat vihetnek be, aki egy rossz szót is szól, három év kitiltást (DASPÓT) kap, és mehet a többi „nem kívánatos” személy mellé a TV elé. És mint azt korábban egy közeli forrástól megtudtuk, a klubnak teljes ráhatása van az értékesítésre, gyakorlatilag kattintásra dönthetik el, ki jut belépőhöz és ki nem.

Adottak az idegenbeli mérkőzések, ahol szintén folyamatosan nő a jegyár, Udinébe is a korábbi 28 euró helyett már lassan háromszoros áron mérik a ticketteket, csak azért, mert a Juventus játszik ott. A probléma egyszerű: az ultrák már nem tudják megfizetni ezeket az árakat, és a klub nem tesz semmit a megvédésük érdekében, s lekezelően viselkedik bármit is csinálnak. A családcentrikusság megszűnt a csapatnál, helyette a pökhendiség, urizálás, és kompromisszum ellenesség alakult ki. Gyakorlatilag a klub semmilyen tárgyalásra nem hajlandó velük, és akkor még nem is beszéltünk arról, hogy a Curva Sudot jelenleg a különböző jegyértékesítő cégek uralják, akik az Atletico ellen például 1000-1200 euróért kínáltak belépőket.

És nyilvánvalóan, nem vagyunk naivak: jegyeket árulni éveken keresztül hihetetlen üzlet volt nekik. De a bevételekből nem mindenki részesült, csupán néhány ember, így általánosságban nem állja meg a helyét, hogy az „ultrák” értékesítették őket. De tesszük hozzá: nekünk nem voltak negatív tapasztalataink, szinte mindig kaptunk annyi belépőt, amennyit akartunk, mindig ott voltak és akkor, amit megbeszéltünk előtte, és 200 eurós jegyár csak a leges-legnagyobb mérkőzéseken volt tapasztalható, nem egy hétfői Fiorentina elleni meccsen. Jelenleg pedig a belépők beszerzését két-három kontakton keresztül tudjuk megoldani, ami rengeteg munkával, és instabilitással jár.

A jelenleg tartó mélyrepülés a Drughi egykori vezetőjének, Cicciónak a halálával kezdődött, aki az utolsó időszakában már a klubnál dolgozott, és az ultrák és a klub közötti kommunikációért felelt, valamint az Andrea Agnelli elleni vizsgálatokkal. És, hogy hol a vége? Azt még mi sem tudjuk…

A Curva Nord és az oldallelátó kifütyülésével pedig abszolút nem értünk egyet. Hogy miért? Attól, mert valaki a Curva Sudban van, kötelező szurkolnia? Mi gátolja meg az Allianz Stadium egyéb szektorait, hogy buzdítsák a csapatot? Nonszensz, hogy azok az emberek élnek kritikával, akik a 80. percben lelépnek, hogy kisebb legyen a forgalom.

A Bianconeri szurkolóira mindig jellemző volt a széthúzás, és az önös érdekek előtérbe helyezése. Mi a JCH-nál mindig az összefogást, és a családcentrikusságot helyeztük előtérbe, és mindig szerettük az olyan embereket köztünk, akik hajlandóak voltak beállni a sorba annak érdekében, hogy a klubunk tovább tudjon fejlődni.

Nyilvánvalóan az ultrák rengeteget hibáztak az évek során, és fent említett okok miatt, a Curva Sud már sosem lesz a régi. De amíg a klub nem ül le tárgyalni a megfelelő személyekkel, semmilyen előrelépés nem várható. Annyi biztos, hogy mi nem akarunk lélektelen angol színházban meccset nézni, mert a futball a szenvedélyről szól.

Bojkott, viták, lázadás ide vagy oda, az Atletico Madrid ellen mi mindent felfüggesztenénk, és tiszta szívből szurkolnánk a csapatnak. A Kupából kiestünk, a Scudetto már a miénk, az álmunk pedig közös. Mindenkinek.

A Juventus Club Hungary 29 fővel fogja képviseltetni magát a mérkőzésen, rajtunk nem fog múlni a Csoda.

FINO ALLA FINE FORZA JUVENTUS!

A Juventus Club Hungary vezetősége

Mi csak ezt szeretnénk visszakapni, semmi mást…

FACEBOOK POSZTOK

Comments Box SVG iconsUsed for the like, share, comment, and reaction icons
12 hours ago
JuventusFC.hu

Így futhat ki az olasz válogatott Anglia ellen: nincs Juventus játékos a kezdőcsapatban. 😢 ... Mutass többetMutass kevesebbet

Így futhat ki az olasz válogatott Anglia ellen: nincs Juventus játékos a kezdőcsapatban. 😢

Kommentelés a Facebookon

Semmi meglepo nincs ebben a felallasban. Az azert nekem fajo,hogy megint oreg belsoket alkalmaz Mancini...Scalvini nem kezd az meg talan oke - habar en bedobtam volna - de egy Boungiornot megneznek! A szelsovedoknel nincs uj a nap alatt. A palya kozepen a szokasos mag. Tamadok teren pedig max az volt a kerdes,hogy Pellegrini vagy Gnonto kezd... kiszamotgato volt. Reteguira ra kerestem,argentinaban jo formaban kezdte a szezont. Centerben egyertelmu volt,hogy o fog kezdeni.

Keretben sincs akkor mi ezen a meglepő ;)

Miért,kinek kellene ott lennie?! Chiesa sérült,Bonucci egy viccparádé és sérült is,Fagioli és Miretti ott van az ifjúsági válogatottba...Locatelli meg egy olyan csapatba játszik,ahol kizárólag a védekezésen van a hangsúly,akármilyen jó formában van,maga a stílus miatt amiben focizik,ő kb idegen test lenne Mancini csapatában...

Ez a Mancini még az Allegritől is hülyébb

👹👹👹👹👹

Addig se serulnek le

Legalább nem sérülnek meg

View more comments

12 hours ago
JuventusFC.hu

A Juventus által megfigyelt játékosok kezdő tizenegye. 🧐 ... Mutass többetMutass kevesebbet

A Juventus által megfigyelt játékosok kezdő tizenegye. 🧐

Kommentelés a Facebookon

Hat ebből max Scamacca meg Scalvini az akit el lehetne hozni a többi az kb jó helyen vannak ott ahol vannak 😂

középmezony? nézzük már meg a Napoli hány világsztár játékossal alázza a mezőnyt idén.... nem minden a név...

Scalvini jöhet

Már csak Eden Hazard hiányzik. Jól ellennének Pogbával... Együtt járhatnának dokihoz.

Veretes névsor. Vicario, Scalvini, Frattesi. A többi szerintem maradhat ott ahol van.

Középmezőny kb

Hát ez nem sok ! Játékosokat is vesznek ? Szánalmas ! Bohócok irányítják már a Juvét is 🍌💩🤡

View more comments

16 hours ago
JuventusFC.hu

Revans? Elkann az asztalra csapott, nem lesz többé a FIAT a FIGC főszponzora. 💪 ... Mutass többetMutass kevesebbet

Revans? Elkann az asztalra csapott, nem lesz többé a FIAT a FIGC főszponzora. 💪

Kommentelés a Facebookon

Megyünk a Seria B - be.Az tuti.

Nagyon helyes, ezt mondtam én is, hogy oda kell vágni ennek a szövetségnek.

Azért nem hiszem, hogy nem lenne más aki beszállna.ez az exornak nem értem miért jo

ELKANN: “FIAT NON SARA’ PIU’ LO SPONSOR DELLA FIGC” “La Pallamano ci sta dando molte più soddisfazioni...” Seguici su Il Primate

Helyes😎

Ez a piac sem marad nyitott sokáig

View more comments

18 hours ago
JuventusFC.hu

BOMBAHÍR SZERDÁRA! 💣

A @gazzettadellosport szerint a Juventust nem fenyegeti az újabb pontlevonás veszélye a feketén kifizetett pénzek miatt, különösen az esetben, ha a tőkenyereség ügyében megmarad a -15 pont. A klub viszont jelentős pénzbírságot kaphat, az érintett játékosok pedig eltiltással nézhetnek szembe.
... Mutass többetMutass kevesebbet

BOMBAHÍR SZERDÁRA! 💣 A @gazzettadellosport szerint a Juventust nem fenyegeti az újabb pontlevonás veszélye a feketén kifizetett pénzek miatt, különösen az esetben, ha a tőkenyereség ügyében megmarad a -15 pont. A klub viszont jelentős pénzbírságot kaphat, az érintett játékosok pedig eltiltással nézhetnek szembe.

Kommentelés a Facebookon

Azt is visszakapjuk,hiteltelen mar ez az egesz hobelebanc..

Hát akor eltiltjak az egész csapatot vagy mi gondolkodjatok egy kicsit mi de k meg kapta a fizetését mind egytől egyig akkor az egész csapatot eltiltjak 🤣🤣🤣 akkor ki fog ki alni játszani majd mi szurkolók 🤣🤣

Nem elég a -15 ????

Hát ez hatalmas bombahír, alig kapok levegőt 😝

A bomba hír az az lenne hogy a Juventus visszakapja a 15 pontot és azokat a személyeket büntetik meg akik érintettek a dologban! Minden más eshetőség csak negatívan érinti a klubot

View more comments

2 days ago
JuventusFC.hu

Bonucci sem utazik a válogatotthoz: fizikai problémák miatt marad Torinóban. ... Mutass többetMutass kevesebbet

Bonucci sem utazik a válogatotthoz: fizikai problémák miatt marad Torinóban.

Kommentelés a Facebookon

De jó ez a mez 💚🤍❤️

Nem is kell márt 35 évesen a válogatottban elvenni pl. Scalvini-től a játék lehetőséget. Kell a fiataloknak is játszani

Na,Adidas-ra váltott az Azzurri....?🤔

🙏

2 days ago
JuventusFC.hu

A @transfermarkt_official frissítette egyes játékosok értékeit: Pogbáé csökkent a leginkább, már csak 20 milliót ér, míg Fagiolié emelkedett a legtöbbet. 📉📈 ... Mutass többetMutass kevesebbet

A @transfermarkt_official frissítette egyes játékosok értékeit: Pogbáé csökkent a leginkább, már csak 20 milliót ér, míg Fagiolié emelkedett a legtöbbet. 📉📈

Kommentelés a Facebookon

Na és Mirettié nem nőtt?

2 days ago
JuventusFC.hu

📆 ÍME A KÖVETKEZŐ MÉRKŐZÉSEK IDŐPONTJAI!

✈ Lazio 🆚️ Juve
Április 8. - 20.45

✈ Sassuolo 🆚️ Juve
Április 16. - 18.00

🏠 Juve 🆚️Napoli
Április 23. - 20.45

✈ Bologna 🆚️ Juve
Április 30. - 20.45

COPPA ITALIA 🏆
✈ Inter 🆚️ Juve
Április 4. & Április 26. - 21.00

🔰 FINO ALLA FINE 🤍🖤
... Mutass többetMutass kevesebbet

Kommentelés a Facebookon

04.01 Juventus-Verona ez kimaradt

2 days ago
JuventusFC.hu

Buffon bejelentette: az idei, vagy a következő szezon végén visszavonul. 😢 ... Mutass többetMutass kevesebbet

Buffon bejelentette: az idei, vagy a következő szezon végén visszavonul. 😢

Kommentelés a Facebookon

Csak kapus edzot csinaljanak belole. Hozzak vissza a csapathoz es csinaljon az egyik fiatalbol egy kovetkezo Buffont ;)

Reméljük az utolsó meccse az egy Juventus Parma lesz. 😊

Kell egy Parma mez!

Valaha volt legjobb kapus!🐐🖤🤍

Lehet szervezni a megfelelő búcsúmeccset.

Kedvencem Alex után, és imádom őt... de ezt azért hallottuk már! :D

Örök LEGENDA!

Akkor tárt karokkal várjuk a juve vezetőségében!!!!

Vagy az azutáni szezon végén...vagy utánna...vagy azután...🤣🤣🤣

Óriási ember és sportember. Rengeteget lehet tőle tanulni.

View more comments

2 days ago
JuventusFC.hu

A @gazzettadellosport szerint a Leeds 35 millió eurót kér a Juventustól Wilfried Gnontóért. ... Mutass többetMutass kevesebbet

A @gazzettadellosport szerint a Leeds 35 millió eurót kér a Juventustól Wilfried Gnontóért.

Kommentelés a Facebookon

Gyanitom hogy Moise Kean sajat nevelesu. Ugyhogy felesleges lenne eladni a helyere. Hacsak nem felhoznak egy sajat nevelesu tamadot a felnott keretbe ugyanis regisztralni kell sajat nevelesu jatekosokat a keretekbe.

Akkor 35 McKennie , és meg is van oldva :D

McKennie szerződésében emlékeim szerint ennyi a kivásárlási ár... Amúgy nem értek egyet evvel a trade-el

Há kie?

Kenny meg egy ötös…

Leeds örüljön, ha bent marad ...

Keant kell odaadni erte...

Okés ott van a Texaxi gyerek csere es enyi

Mehetne érte az a 🤡amerikai meg1kis💰‼️

View more comments

TOVÁBB

Talán ez is érdekelhet

Hagyj egy kommentet

Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

🛑Kapcsold ki a hírdetésblokkolót!✋

A JuventusFC.hu ingyenes, viszont a hírfolyam nem fog megjelenni, ha AdBlockot vagy más hírdetésblokkolót használsz!

Powered By
Best Wordpress Adblock Detecting Plugin | CHP Adblock