A Juve valós opció lehet de Ligt számára

írta: Pite
0 komment 0 👁

A friss Golden Boy díj győztes Matthijs de Ligt édesapja a Tuttosportnak elmondta, a Juve is egy lehetőség fia számára, ugyanakkor többcsapat is szívesen a soraiban tudná őt.

Az Ajax 19 éves csapatkapitányáért Európa sztárklubjai érdeklődnek, így nem csoda, hogy a Juventus is szívesen leigazolná a védőt. A játékost egyszer már körbe is vezették az Allianz Stadiumban, amikor nyáron Hollandia ellen lépett pályára az olasz válogatott.

A tegnapi nap folyamán de Ligt a torinói székhelyű Tuttosport neves díját, a Golden Boy trófeát vehette át, amelyett a szezon legjobb fiatal játékosának ítélnek oda minden évben. Ráadásul ez volt az első év, hogy védő kapta a díjat, nem is csoda, hogy a mérvadónak számító Transfermarkt is 50 millió euróra teszi a fiatal játékos értékét, nem egy átlagos fiatal tehetségről van tehát szó. A ceremóniát követően a Tuttosport készített interjút de Ligt édesapjával.

„A Juve valóban egy opció lehet, de nem ők az egyetlenek, akik érdeklődnek a fiam iránt.”

„Jelenleg az Ajaxra koncentrálunk. Torinó egy gyönyörű város, jártam már itt a Hollandia elleni meccsen még júniusban.”

„A következő hónapok során én, a fiam, és Raiola (a játékos ügynöke – a szerk.) a lehető legjobb döntést fogjuk meghozni.”

Talán ez is érdekelhet

Hagyj egy kommentet