A Milan megelőzheti a Juvét a Keitáért folytatott harcban

írta: Pite
0 komment 0 👁

Olasz sajtóhírek szerint a Milan hajlandó letetnni a Lazio által kért összeget Keita Baldé Diaoért, akit a Juventus és az Inter is szívesen leigazolna.

A szenegáli válogatott szélső szerződése a következő idény végén lejár és már közölte, hogy nem kíván hosszabbítani a fővárosiakkal. Korábbi pletykák szerint ő mindenképpen a Juventusba akar igazolni és a torinóiakkal már meg is egyezett a személyes feltételekről, azonban a két klub álláspontja jelenleg eléggé messze van egymástól.

A Lazio 30 millió eurót szeretne kapni a tavalyi év egyik legjobbjáért, azonban az állításuk szerint a Juventus első ajánlata ennek a felét sem érte el. A Gazzetta dello Sport emellett hozzáteszi, hogy a játékost semmiképpen sem fogják eladni a Juventusnak az augusztus 13-i Szuperkupa-döntő előtt.

Ezt használahtja ki a Milan, amely már korábban is érdeklődött Keitáért, azonban a játékos akkor még közölte, hogy Torinóba szeretne költözni, így ők akkor még meghátráltak. A Gazzetta állítása szerint ugyanakkor Marco Fassone, a Milan vezérigazgatója közölte Claudio Lotitoval, hogy hajlandóak letenni a kért 30 millió eurós összeget.

www.football-italia.net

Talán ez is érdekelhet

Hagyj egy kommentet