“A pályán válaszolunk a kritikákra”

írta: Ádám Németh
0 komment 260 👁

Chiellini szerint a csapatnak mindig a következő meccsre kell fókuszálnia, és a pályán kell választ adnia a kritikákra.


A mérkőzés embere kétségtelenül a mesterhármast szerző Cristiano Ronaldo volt, ő azonban nem óhajtott interjút adni a Sky Sport Italiának. A portugálhoz egyébként egy kisebb vitát keltő esemény is fűződik: labdát akart szerezni, a játékszer helyett azonban Alessio Cragno állát találta el. A megmozdulásért sárgát kapott, a szárdok szerint azonban ki kellett volna őt állítani.

CR helyett végül Giorgio Chiellini nyilatkozott a televíziónak a lefújás után.

„A 3-0 mindig jobb, mint a 3-1, nekünk védőknek főleg. Most viszont csendben kell lennünk, együtt kell maradnunk, és tovább hinni magunkban. Jó erőpróba volt ez a meccs, a Cagliari pedig remek csapat. Legközelebb a Beneventóval játszunk, és meg kell találnunk az eddig hiányzó konzisztenciát a sikerhez.”

„Tiszteljük az Intert, de nekünk csak a saját eredményeinkkel szabad foglalkoznunk. A végelszámolásnál meglátjuk, mit sikerült elérnünk, de addig minden, amit tehetünk az, hogy csak az aktuális feladatunkra összpontosítunk, és megyünk előre.”

A Juve idősebb játékosai kritikák kereszttüzébe kerültek, amiért nem nyilatkoztak a BL kiesést követően.

„Az öltözőben beszéltünk. Ebben a helyzetben nem a sok beszéd jelenti a megoldást. A mi erősségünk mindig az volt, hogy a pályán válaszolunk a kritikusoknak.” – mondta a kapitány.

„Ha fenn tudjuk tartani az egységet, sikeresek lehetünk. Most már az egész hetet szentelhetjük a felkészülésnek, a válogatott szünet után pedig több játékosunk is visszatérhet. Minden szituációban igyekszünk a pozitívumokat keresni, és most van időnk arra, hogy kielemezzük, hogyan lehetnénk jobbak.”

football-italia

Talán ez is érdekelhet

Hagyj egy kommentet