A részletekben rejlik a siker

írta: Ádám Németh
0 komment 7 👁

Andrea Pirlo a Lazio elleni döntetlen után elmondta, a részletekre való odafigyelés kulcsfontosságú a bajnoki cím megszerzésében.


A római sasok Felipe Caicedo révén a hosszabbításban egyenlítettek a tegnapi mérkőzésen.

„Jól játszottunk, a Laziónak kaput találó lövése sem volt.” – mondta a mester a DAZN-nak

„Csak akkor lehet bajnokságot nyerni, ha az ember minden apró részletre odafigyel. Mi nem tudtuk megtartani a labdát az utolsó másodpercekben, és ebből született a hazaiak egyenlítőgólja. Az a legfontosabb, hogy rend legyen a fejekben. Ha nem pozitív a hozzáállásunk, biztos, hogy rosszul teljesítünk. Kár az eredményért, többet érdemeltünk volna az egy pontnál.”

Pirlónak a 73. percben le kellett cserélnie a bokasérülést szenvedő Ronaldót.

„Ronaldo kulcsjátékos, és nem csak nálunk, hanem mindenhol az volt, ahol megfordult, de gond volt a bokájával, és nem tudta folytatni. Akik a pályán voltak, jól játszottak, a probléma az volt, hogy nem tudtuk megőrizni a labdát, és nem tudtunk bizonyos szituációkat megfelelően kezelni.”

„Mindig azon vagyunk, hogy fejlődjünk, minden meccsen kipróbálunk valami újat. Vasárnap Chiesa nem tudta vállalni a játékot, Chiellini az utolsó pillanatokban dőlt ki a sorból, Alex Sandróra és De Ligtre pedig már hosszabb ideje nem számíthatunk, de ez nem lehet kifogás.”

football-italia

Talán ez is érdekelhet

Hagyj egy kommentet