A szervezettség hiánya

írta: Ádám Németh
0 komment 0 👁

Danilo elismerte, a Juventus nem volt elég szervezett a Benevento egyenlítőgólja után, ami még nehezebbé tette a dolgukat.


A Bianconeri 1-1-es döntetlennel távozott a Ciro Vigorito Stadionból. Morata góljával ugyan Pirlo csapata vezetett, Letizia révén azonban a félidő végén kiegyenlítettek a hazaiak, több gól pedig már nem született a mérkőzésen. A feszültség a csapat gólját szerző spanyol támadón ütközött ki legjobban, aki a lefújás utáni piros lapot kapott, és kiírta magát a jövő heti városi derbiről.

„Magunkba kell néznünk.” – mondta Danilo a Sky Sport Italiának

„Jó első félidőt produkáltunk, aztán amikor megkaptuk a gólt, szétestünk, ami alaposan megnehezítette a helyzetünket. Még mindig úgy érezzünk, miénk a legerősebb csapat, de ennél mindenkinek többet kell nyújtania.”

A brazil védő az idei szezonban a Juventus hátsó alakzatának fontos tagjává vált, szélsőként, és a háromvédős rendszerben középhátvédként is lehet rá számítani.

„A modern futball már csak ilyen, meg kell értened bizonyos szituációkat, és késznek kell lenned arra, hogy segítsd a csapatot és az edzőt.”

football-italia

Talán ez is érdekelhet

Hagyj egy kommentet