„A szurkolók ellen akartak fordítani”

írta: Ádám Németh
0 komment 6 👁

Paulo Dybala elmondta, sosem akart távozni Torinóból, a szerződési igényeiről szóló pletykákkal pedig szerinte csak a szurkolókat akarták ellene fordítani.


Az argentin támadó válláról óriási teher került le, ugyanis tegnap a Genoa ellen megnyert találkozón megszerezte idei első bajnoki gólját.

„A gólok rengeteget jelentenek nekünk, csatároknak, mert önbizalmat adnak. Nekem is szükségem volt erre a találatra.” – mondta Dybala a Sky Sport Italiának.

„Sok mérkőzésen keresztül nem tudtam uralni azokat a helyzeteket, amelyeknél meg kellett volna játszanom a labdát. Nem voltam önmagam, és mérkőzésről mérkőzésre egyre inkább ezt éreztem. Nagy szükségem volt erre a gólra, remélhetőleg ez megadja a kezdőlökést a következő meccsekre. Tavaly hihetetlen szezonom volt, most épp az ellenkezőjét tapasztaltam. Minden megváltozott, és rengeteg gondolat járt a fejemben. Valószínűleg ez utóbbi volt a legnagyobb probléma, mert nem voltam kipihent, és nem tudtam koncentrálni a pályán. Talán nem játszottam a legjobban a Genoa ellen, de a gólomnak nagyon örülök.”

Dybala a gólja után a kispadhoz szaladt, hogy megölelje Andrea Pirlót.

„Nagy az összhang köztem és a mester között. Nagyon sokat beszélünk, ez pedig azért jelent sokat, mert Pirlo alapvetően nem számít bőbeszédűnek.”

Az argentin játékos személye körüli feszültséget a szerződéshosszabbításáról szóló pletykák is növelték, ő azonban tagadja, hogy 15 millió eurós éves fizetést követelt volna.

„Sok minden nem igaz, amit a szerződési igényeimről híreszteltek. Az ügynököm sokáig Torinóban volt, de senki nem kérdezte meg erről. Csalódás a számomra, hogy ilyen összegekről beszéltek velem kapcsolatban. Örülök, hogy elmondhatom az igazságot, mert a jelenlegi helyzetben ennyi pénzről beszélni semmire nem jó, csak arra, hogy a szurkolókat ellenem fordítsák. Nem adtam sok interjút, de mikor megszólalok, próbálom a legésszerűbb válaszokat adni.”

A tízesünket végezetül torinói jövőjéről kérdezték.

„Imádom a Juventust, sosem akartam távozni. Jó a viszonyom a szurkolókkal is, hiába próbálnak meg egymás ellen fordítani minket. Hűséges vagyok ehhez a csapathoz, és az emberek tisztában vannak ezzel.”

football-italia

Talán ez is érdekelhet

Hagyj egy kommentet