Agnelli inerjút adott a Radio 24-nek

írta: pami666
0 komment 5 👁

Andrea Agnelli egy igen hosszú interjút adott a Radio 24-nek, ahol elég sok témáról kifejtette a véleményét.

Juventus-Inter mérkőzésen mi történhet?

,,Jelenleg az ország prioritása a lakosság egészségének a védelme a legfontosabb számunkra, és erre kell összpontosítani és ezt mindig támogatni fogjuk. Szóba került a zárt kapus mérkőzés gondolata is, a halasztás elég bonyolult megoldás lenne, mivel igen sűrű a verseny naptár. Ráadásul igen nehéz lenne megszervezni másik stadionban ezt a rangadót. Nyilvánvaló az is, hogy zárt kapuk mögött egy ilyen mérkőzést játszani elég lehangoló. De ismétlem most azonban a legfontosabb közegészségügy.”

A Juventus eddigi szezonja?

,,Egyenlőre azt tudom mondani elég jó szezont produkálunk eddig. Versenyben vagyunk még három sorozatban, sajnos a szuper kupát nem sikerült megnyernünk. De nem szokásom a szezon ezen szakaszában értékelni a csapatot, mivel a bajnoki címet májusban adják át.”

Sarri helyzete?

,,Annak ellenére, hogy megmaradt a kapcsolat Allegrivel, sok dolgot számításba vettünk, ki értékeltük a helyzetét és a váltás mellett döntöttünk. Túlzónak találom a sok kritikát Sarrival szemben.”

Conte és Inzaghi?

,,Conte egy igazi Juventus legenda, jó a kapcsolatunk egymással, mint amilyennek lennie kell. Nagyszerű munkát végez az Inter kispadján. Ismét izgalmas a bajnokság.”

,,A Lazio nagyszerű szezont produkál. Jelenleg elégedettek lehetnek a tabellán elfoglalt helyükel. De óvatosnak kell lenniük mivel még messze van a bajnokság vége, és bármi megtörténhet addig.
Harminc éve ismerem Inzaghit és nagyszerű munkát végez a Lazionál.”

Bajnokok Ligája?

,,A Juventus modellje mindig is az volt, hogy törekedjen a sikerre. Például a Bajnokok Ligája részvétel is lehetőséget teremt erre, hogy sikert érjünk el. Nagy tisztelettel készülünk a Lyon elleni idegenbeli mérkőzésre. Nehéz össze csapásra számítunk, Lyonban soha sem könnyű sikeresnek lenni.”

www.juventus.com

Talán ez is érdekelhet

Hagyj egy kommentet