Agnelli: VAR!!!

írta: kambuc
0 komment 3 👁

A Juventus elnöke, Andrea Agnelli interjút adott a média képviselőinek a Bianconeri tegnap esti kiesése után.

“Egy ilyen este után, mint a mai, nagyon fontos, hogy nyugodtak maradjunk, és megfelelően analizáljuk a helyzetet. Számos labdarúgó szövetség már bevezette a VAR-t (Video Assistant Referee – videóbíró – a szerk.), és tudva, hogy rendelkezésünkre áll a technológia, a lehető leghamarabb be kell vezetnünk, természetesen megfelelő tréninget követően.”

“Azért kell ezt tennünk, mert a ma esti eseményekhez hasonló történések nem csak egy mérkőzés kimenetelét befolyásolják, hanem egy egész párharcét – és mi teljességgel megérdemeltük volna a továbbjutást ezen az estén. Ahogy már említettem, rendelkezésünkre áll a technológia, hogy elkerülhetőek legyenek az ilyen hibák, és biztos vagyok benne, hogy a játékvezető lesz a legszomorúbb, miután visszanézi az esetet a mérkőzés után. Ugyanakkor mindenkinek teljesen felkészültként kell pályára lépnie egy ilyen estén, úgy, ahogy azt mi bizonyítottuk is a pályán.”

“Egy bizonyos idő után el kell gondolkodnunk azon, hogy lecseréljük a játékvezetőket küldő személyt, mivel meg kell előznünk az olyan eseteket, amik ellenünk, a Roma, a Milan vagy a Lazio ellen történtek.”

“Visszatérve a mérkőzésre, nekünk a játékosok nagyszerű teljesítménye maradt, és az a tudat, hogy Európában minden más. Nincs lefutott meccs, ahogy azt ma mi is megmutattuk, és ahogy azt kedden a Roma, tavaly pedig a Barcelona is bizonyította. Sok szerencsét kívánok a Romának és a Laziónak a további európai kalandjukhoz. Olasz csapatok, így reméljük, hogy sokáig jutnak.”

www.juventus.com

Talán ez is érdekelhet

Hagyj egy kommentet