Áll a bál a Juventusnál

írta: kampat
0 komment 4 👁

A BL keretből kimaradó Mandzukic és Can is távozhat a tél folyamán.


A Juventus januárban megpróbálja értékesíteni mind Mario Mandzukicot, mind a „nagyon csalódott” Emre Cant, miután egyikük sem került be a Bajnokok Ligája keretbe.

Mandzukic tudatában volt annak, hogy valószínűleg kimarad, a Juve meg is próbálta értékesíteni őt a nyár folyamán, de sem a PSG, sem a Manchester United ajánlatát nem fogadta el.

Can, aki jelenleg a német válogatottal készül az EB selejtezőkre, azonban valósággal le van sokkolva.

„Nagyon megdöbbentettek a történtek, a múlt héten teljesen mást ígértek. Tegnap Sarri felhívott, és egy perc alatt közölte, hogy nem vagyok a BL keretben. Nem tudok magyarázatot adni erre, és senki nem indokolta meg a döntést.”

„Tárgyaltunk más klubokkal, köztük a PSG-vel is, de a Juventussal folytatott megbeszélések után úgy döntöttünk, hogy maradunk Torinóban. Egyik feltétel volt a BL szereplés, és erre ígéretet kaptam – azonban tegnap, egy nappal az átigazolási időszak lezárta után közölték, hogy nem vagyok a keretben. Nagyon mérges vagyok amiatt, ahogy bántak velem. Levonom a konzekvenciákat, és amikor visszatérek, leülök tárgyalni a klubbal. Játszani akarok, és játszanom kell a BL-ben!”

goal.com

Talán ez is érdekelhet

Hagyj egy kommentet