A barátaid se maradjanak le róla

A korábbi sajtóhírekkel ellentétben Massimiliano Allegri elmondta, nem komoly Paulo Dybala sérülése és a rendelkezésére áll a ma kora esti Bajnokok Ligája találkozón. Chiellini ugyanakkor kihagyja a mai mérkőzést.

A Juventus az Allianz Stadiumban fogadja ma a svájci Young Boys csapatát, Allegri pedig több információt is megosztott a játékosaival kapcsolatban.

„Khedira a keretben van, de kezdeni biztosan nem fog. Az eredeti terv az volt, hogy az Udinese ellen bevethető legyen, szóval ha már most tudna játszani egy fél órát, az mindenképpen pozitívum lenne. Még két találkozó van hátra ebből a miniciklusból, szeretném, ha mindenki elérhető lenne.”

„Chiellini nem fog játszani. Cancelonak fel kell épülnie, Barzagli ugyanakkor játszani fog, mindig jó az öreg a háznál.”

„A középpályán még vannak nyitott kérdések, nem tudom, hogy két hátrébb vontabb középpályással, vagy esetleg három középső emberrel állunk ki.”

„Elöl Mandzukic és Dybala is rendelkezésre áll. Kean is jól van, ahogy Bernardeschi is. Utóbbi tud játszani a szélen, de akár trequartistaként is bevethető, de az is lehet, hogy nem fog pályára lépni.

„Ronaldo eltiltása? Nem árt, ha jut egy kis levegőhöz, rengeteg mérkőzést játszott, szombaton például az eddigi legjobbját, szóval nincs ezzel gond.”

Giuseppe Marotta a hétvégi bajnoki után jelentette be, hogy nem újítják meg az októberben lejáró szerződését a Juventusnál, Allegri erre is kitért.

„Még friss ez az információ, emberi és szakmai oldalról is sajnálja ezt a dolgot az ember. Most azonban egy fontos mérkőzés előtt állunk, amit meg kell nyernünk, nem akarjuk eldobni azt, amit Spanyolországban elértünk.”

„Tisztelnünk kell a Young Boys csapatát, sok mérkőzést nyernek meg és remek edző irányítja őket. Jók az előre ívelős játékban és nagyon fizikális játékosokból áll a csapat. Azonban el akarjuk érni, hogy 6 pontunk legyen.”