Allegri: Dybala nem való Ronaldo mellé!

írta: Del Tomino
0 komment 4 👁

Fontos győzelmet aratott a Juve Reggio Emiliában, Allegri pedig örül a 3-0-ás győzelemnek, és annak is, hogy ezúttal a háló is érintetlen maradt az elmúlt hetek védekezésbeli problémái ellenére. A Mester a szokásos, mérkőzés utáni sajtótájékoztatója alkalmával értékelte a látottakat.


„Ezúttal a kispad szerepe az volt, hogy segítsen a csapat mentális feltöltődésében. Paulónak és Cristianónak is szüksége van Mandzukicra. Nehéz pillanatokat éltünk át, amikor Szczesnynek óriási bravúrral kellett mentenie Djuricic elől, azonban az első negyedórát követően már elkezdtünk jobban játszani. Bernardeschi jól dolgozott Sensi nyomása ellenére. Gratulálok az egész csapatnak, fontos az is, hogy nem kaptunk gólt.”

Dybala csak a 83. percben állt be a padról, de a tréner az ő teljesítményével is elégedett volt:

„Dybala jól szállt be, de ezúttal a cserék szerepe a csapat mentális feltöltése volt, és hogy némi csibészséget vigyenek a játékba.”

Allegri végezetül megosztotta a véleményét Ronaldo és Dybala együtt való szerepeltetéséről is.

„Ez a játékosok karakterén múlik. Ronaldo mellé egy olyan játékos kell, aki a levegőben is jó és fizikálisan is erős. Dybala nem ilyen. Ronaldo 10 évig játszott Benzema mellett, és nem hiszem, hogy Madridban bolondok lettek volna. Dybalának és Ronaldónak is Mandzukicra van szüksége.”

 

 

Tóth Levente fordítása
Gazzetta.it

Talán ez is érdekelhet

Hagyj egy kommentet