A barátaid se maradjanak le róla

Max Allegri a Roma elleni, 1-0-ra megnyert mérkőzés után faggatták Dybala helyzetéről: „Paulo egyáltalán nem jelent problémát a Juventus számára: nem vele van a probléma, jelenleg csak néhány dolog szól közbe, de ez egy hosszú szezon, sok mérkőzés vár ránk, és szükség van a góljaira. Vannak pillanatok, amikor szükség van egyes játékosokra, van, amikor másokat kell előnyben részesítened. A Roma ellen stabilitásra volt szükség. Ha Dybala beállt volna, biztos vagyok benne, hogy jó teljesítményt nyújtott volna. Megérti a jelenlegi helyzetet, tiszteli a döntéseket, és az egész csapat zsebel be egy győzelmet. Szerdán nagyszerűen futballozott az Olasz Kupában a Genoa ellen, és amikor megérkezett elmagyaráztam neki, hogy nem igazán játszhat középcsatárként.”

Allegri a Scudettóért zajló versenyfutásról is kérdezték: „A Roma és a Napoli a legnagyobb esélyes, de az Inter még mindig képben van, és a Lazio is. Fontos eredményt értünk ellen a Roma ellen, mert ha megnyerik a meccsüket a Sampdoria ellen, ott lesznek a nyakunkon. Nincs nyomás rajtunk, mert a Juve ilyen mérkőzéseket él át, mint ez.”

A Sky Sport Italia riportere Fabio Capello és Alessandro Del Piero viszonyát elevenítette fel Allegrinek: „Emlékszem, Capello hogyan kezelte Del Pierót, ez többé-kevésbé ugyanaz.”