Allegri elköszönt

írta: Del Tomino
0 komment 1 👁

“Győztes csapatot hagyok hátra, amely 80%, hogy a következő szezonban is meg fogja nyerni a Scudettót, és egy kis szerencsével akár a BL-t is.” – kezdte a vasárnapi Sampdoria meccset követő nyilatkozatát Massimiliano Allegri.

“Ez a győzelmi sorozat még biztosan nem ér véget, a Juventus a következő szezonban is készen fog állni, hogy újra nyerjen. Nincs bennem semmiféle megbánás a távozásommal kapcsolatban, hiszen a klubbal közösen hoztuk meg a döntést.
Szeretném megköszönni mindenkinek a munkáját, a szertárosoktól, a gyúrókon át, az edzői stábomig, valamint a szurkolóknak, akik végig ott voltak mellettünk, és szenvedélyesen támogattak minket.

Meg akarom köszönni a klubnak is, leginkább hogy ilyen nagyszerű játékosokkal dolgozhattam együtt, és egy ilyen kiváló csapatot bízott rám. Andrea Agnelli elnököt is köszönet illeti, aki megadta nekem a lehetőséget, hogy elbúcsúzzak a szurkolóktól az utolsó hazai mérkőzés alkalmával. Ha vártunk volna a döntéssel a bajnokság végéig, akkor erre nem lett volna lehetőségem.

Jól játszottunk ma este, és sajnálom hogy nem tudtunk nyerni, de ha figyelembe vesszük, hogy a csapat fejben már a nyári szabadságát tölti, elmondható, hogy szép teljesítménnyel zártuk a szezont.

Megemlíteném még Fabio Quagliarellát is, aki megérdemli a gólkirályi címet, hiszen nagyszerű játékos és szenzációs évadot zárt.” – zárta a gondolatait utolsó sajtótájékoztatóján Allegri.

Talán ez is érdekelhet

Hagyj egy kommentet